Matti Lehtelä

Geboortedatum:
05/28/1906
Geboorteplaats:
Riihimäki, Finland:

Filmografie

Ruusujen aika (1969)
als Photographer
Johan nyt on markkinat! (1966)
als Puttonen
Jengi (1963)
als (uncredited)
Molskis, sanoi Eemeli, molskis! (1960)
als Surakka
Skandaali tyttökoulussa (1960)
Lumisten metsien tyttö (1960)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)
als Komisario (uncredited)
Punainen viiva (1959)
als Pirhonen
Ei ruumiita makuuhuoneeseen (1959)
als (uncredited)
Kovaa peliä Pohjolassa (1959)
Sven Tuuva (1958)
Verta käsissämme (1958)
als (uncredited)
Pieni luutatyttö (1958)
als Antti
Niskavuoren naiset (1958)
als Nieminen, farm hand
Autuas eversti (1958)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä miljonääreinä (1958)
als Tikkanen (uncredited)
Kahden ladun poikki (1958)
als (uncredited)
Nuori mylläri (1958)
als Mooses Myrkky
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä (1957)
als (uncredited)
Niskavuori taistelee (1957)
als (uncredited)
Vieras mies (1957)
1918 (1957)
als (uncredited)
Herra sotaministeri (1957)
als (uncredited)
Vääpelin kauhu (1957)
als Masa
Taas tyttö kadoksissa! (1957)
als Lahtinen
Musta rakkaus (1957)
als Worker (uncredited)
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa (1957)
als kortinpelaaja
Nummisuutarit (1957)
als Sakeri
Pikku Ilona ja hänen karitsansa (1957)
als (uncredited)
Juha (1956)
als Hiilenpolttaja (uncredited)
Olet mennyt minun vereeni (1956)
als Mies olutkapakassa (uncredited)
Lain mukaan (1956)
als Eino Räsänen
Poika eli kesäänsä (1955)
als Kihlajaisvieras
Villi Pohjola (1955)
als Konna
Sankarialokas (1955)
als Ylikersantti
Tähtisilmä (1955)
als owner of buy-and-sell shop
Ryysyrannan Jooseppi (1955)
als Pirhonen
Onni etsii asuntoa (1955)
als (uncredited)
Leena (1954)
als Kössi
Olemme kaikki syyllisiä (1954)
als Kalle
Hilmanpäivät (1954)
als (uncredited)
Putkinotko (1954)
als Juutas Käkriäinen
Laivaston monnit maissa (1954)
als Vakoojien johtaja
Kovanaama (1954)
als Police Officer
Alaston malli karkuteillä (1953)
als Jyrä
Se alkoi sateessa (1953)
als (uncredited)
Varsovan laulu (1953)
als (uncredited)
Salakuljettajan laulu (1952)
als Merimies
Omena putoaa… (1952)
als Viski-Vihtori
Kuollut mies kummittelee (1952)
als Hyrkki
Kulkurin tyttö (1952)
als Joonas
Rovaniemen markkinoilla (1951)
als (uncredited)
Rion yö (1951)
Radio tekee murron (1951)
als Lehtinen
Hallin Janne (1950)
als Seduced guard
Tanssi yli hautojen (1950)
Maija löytää sävelen (1950)
Isäpappa ja keltanokka (1950)
Jossain on railo (1949)
als Kustaa
Professori Masa (1949)
als (uncredited)
Kanavan laidalla (1949)
als Iivari
Kalle-Kustaa Korkin seikkailut (1949)
als Pedro
Ruma Elsa (1949)
als Chemistry Department Janitor (uncredited)
Ihmiset suviyössä (1948)
als Jukka Mettälä
Kirkastuva sävel (1946)
als (uncredited)
"Minä elän" (1946)
als Mikko Vilkastus (uncredited)
Vain sinulle (1945)
als Perätalon Kustu
Ristikon varjossa (1945)
als Kalle Rantala
Dynamiittityttö (1944)
als Jali
Kuollut mies vihastuu (1944)
als Vänä
Varjoja Kannaksella (1943)
als Ville Somero
Tyttö astuu elämään (1943)
Syntynyt terve tyttö (1943)
als Salmio's friend
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als (uncredited)
Niin se on, poijaat! (1942)
als (uncredited)
Taistelu Heikkilän talosta (1936)
als Toivo
Kaikki rakastavat (1935)
als Hiski
Siltalan pehtoori (1934)
als Aaretti


ikwilfilmskijken © 2024