Ida Salmi

Geboortedatum:
11/16/1885
Geboorteplaats:
Tampere, Finland:

Filmografie

Niskavuori taistelee (1957)
als Eeva (uncredited)
Nukkekauppias ja kaunis Lilith (1955)
als (uncredited)
Opri (1954)
Mä oksalla ylimmällä (1954)
als (uncredited)
Niskavuoren Aarne (1954)
als Salli
Alaston malli karkuteillä (1953)
als Emäntä
Niskavuoren Heta (1952)
als lita Korinteri
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Kulkurin tyttö (1952)
als Cook
Radio tekee murron (1951)
als (uncredited)
Katarina kaunis leski (1950)
als Heta
Tanssi yli hautojen (1950)
als Silla (uncredited)
Katupeilin takana (1949)
als Mrs. Molander
Aaltoska orkaniseeraa (1949)
als (uncredited)
Neljästoista vieras (1948)
als Martta
Laulava sydän (1948)
als Lydia (uncredited)
Haaviston Leeni (1948)
als Clerk
Särkelä itte (1947)
als Auroora Särkelä (uncredited)
Pikku-Matti maailmalla (1947)
als (uncredited)
Hedelmätön puu (1947)
als (uncredited)
Kuudes käsky (1947)
als (uncredited)
Anna Liisa (1945)
Anja tule kotiin (1944)
als Berta Lehtonen
Sellaisena kuin sinä minut halusit (1944)
als Granny
Vaivaisukon morsian (1944)
als (uncredited)
Kulkurin valssi (1941)
als (uncredited)
Oi, kallis Suomenmaa (1940)
als (uncredited)
Seitsemän veljestä (1939)
Aktivistit (1939)
als Countess
Eteenpäin – elämään (1939)
als Alperttiina (uncredited)
Hätävara (1939)
als (uncredited)
Vieras mies tuli taloon (1938)
als (uncredited)
Sysmäläinen (1938)
als Vicar's Wife (uncredited)
Rykmentin murheenkryyni (1938)
als Ylätalon leskiemäntä (uncredited)
Poikamiesten holhokki (1938)
als (uncredited)
Tulitikkuja lainaamassa (1938)
als (uncredited)
Niskavuoren naiset (1938)
als Eveliina
Lapatossu (1937)
als Laurila's Cook
Juurakon Hulda (1937)
als Mrs. Kronenström (uncredited)
Kuin uni ja varjo (1937)
als Taava (uncredited)
Koskenlaskijan morsian (1937)
als (uncredited)
Ja alla oli tulinen järvi (1937)
als (uncredited)
Asessorin naishuolet (1937)
als Hotel Maid (uncredited)
Mieheke (1936)
als Party Guest (uncredited)
Vaimoke (1936)
als (uncredited)
Roinilan talossa (1935)
als Fiina
Syntipukki (1935)
als (uncredited)
Minä ja ministeri (1934)
als Mrs. Paasisto


ikwilfilmskijken © 2024