Verna Piponius

Geboortedatum:
04/09/1894
Geboorteplaats:
Viipuri, Finland:

Filmografie

Kipparikvartetti (1952)
als (uncredited)
Tanssi yli hautojen (1950)
als Mrs. Tengström
Hormoonit valloillaan (1948)
als opettaja
Onnen-Pekka (1948)
als Raakel Björn
Synnitön lankeemus (1943)
als Augusta
Varjoja Kannaksella (1943)
als Ms. Lindström
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als Ebba Liliecrona
Uuteen elämään (1942)
als Julia Modin
Avioliittoyhtiö (1942)
als Ms. von Löwen (uncredited)
Onni pyörii (1942)
als (uncredited)
Onnellinen ministeri (1941)
als (uncredited)
Jos oisi valtaa… (1941)
als Kerttu Karppo (uncredited)
Perheen musta lammas (1941)
als (uncredited)
Kulkurin valssi (1941)
SF-paraati (1940)
als (uncredited)
Punahousut (1939)
als Irja Hykkyrä
Vihtori ja Klaara (1939)
als Klaara Vuorenkaiku
Eteenpäin – elämään (1939)
als Saarentausta (uncredited)
Hätävara (1939)
Vieras mies tuli taloon (1938)
als (uncredited)
Sysmäläinen (1938)
als Merchant's Wife (uncredited)
Rykmentin murheenkryyni (1938)
als Rosalie Auermaa (uncredited)
Poikamiesten holhokki (1938)
als Verna
Miehen kylkiluu (1937)
als Miina Salokannel
Mieheke (1936)
als Applicant (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024