Jessica Szohr

Geboortedatum:
03/31/1985
Geboorteplaats:
Milwaukee, Wisconsin, USA:

Filmografie

Clover (2020)
als Angie
Ted 2 (2015)
als Allison
Club Life (2015)
als Tanya
Two Night Stand (2014)
als Faiza
10 Cent Pistol (2014)
als Chelsea
Lucky in Love (2014)
als Mira
Brightest Star (2014)
als Lita
House at the End of the Drive (2014)
als Krista
The Internship (2013)
als Marielena Gutierrez
Pawn (2013)
als Bonnie
Love Bite (2012)
als Juliana
Art Machine (2012)
als Cassandra
Hirokin (2012)
als Orange
Tower Heist (2011)
als Sasha
I Don't Know How She Does It (2011)
als Paula
Love, Wedding, Marriage (2011)
als Shelby
Piranha 3D (2010)
als Kelly Driscoll
Fired Up! (2009)
als Kara
Somebody Help Me (2007)
als Nicole Anjo
Uncle Nino (2003)
als MC
All-Star Weekend
als Abby


ikwilfilmskijken © 2021