Hidetoshi Nishijima

Geboortedatum:
03/29/1971
Geboorteplaats:
Tokyo, Japan:

Filmografie

Le chemin du serpent (2024)
黄金の刻〜服部金太郎物語〜 (2024)
als Hattori Kintaro
(2023)
als Akechi Mitsuhide
グッバイ・クルエル・ワールド (2022)
Making of Drive My Car (2022)
als Self
シン・ウルトラマン (2022)
als Kimio Tamura
Down the Road: The Making of Drive My Car (2022)
als Self
99.9-刑事専門弁護士-THE MOVIE (2021)
als Kyohei Nagumo
99.9-刑事専門弁護士- 完全新作SP新たな出会い篇 〜映画公開前夜祭〜 (2021)
劇場版「きのう何食べた?」 (2021)
als Shiro Kakei
ドライブ・マイ・カー (2021)
als Yūsuke Kafuku
劇場版 奥様は、取り扱い注意 (2021)
als Yuhki Isayama / Yuji
サイレント・トーキョー (2020)
als Shinobu Seta
風の電話 (2020)
als Morio
きのう何食べた? 正月スペシャル2020 (2020)
磯野家の人々〜20年後のサザエさん (2019)
als Masuo
空母いぶき (2019)
als Ryota Akitsu, Captain of Ibuki
マリオ~AIのゆくえ~ (2018)
als Mario
人魚の眠る家 (2018)
als Kazumasa Harima
オズランド 笑顔の魔法おしえます (2018)
als Yoshiko Ozuka
散り椿 (2018)
als Uneme Sakakibara
ペンギン・ハイウェイ (2018)
als Aoyama's Father (voice)
ラストレシピ 〜麒麟の舌の記憶〜 (2017)
als Naotaro Yamagata
async - first light (2017)
クリーピー 偽りの隣人 (2016)
als Takakura Koichi
世にも奇妙な物語 '16春の特別編 (2016)
女が眠る時 (2016)
劇場版 MOZU (2015)
als Naotake Kuraki
脳内ポイズンベリー (2015)
als Chairman Yoshida
宮崎 駿の仕事 「風立ちぬ」1000日の記録/引退宣言 知られざる物語 (2014)
als himself
チーム・バチスタFINAL ケルベロスの肖像 (2014)
als Koichi Hayami
ゲノムハザード ある天才科学者の5日間 (2014)
als Ishigami Taketo
ハーメルン (2013)
als Noda
風立ちぬ (2013)
als Honjô (voice)
ストロベリーナイト アフター・ザ・インビジブル・レイン (2013)
ストロベリーナイト (2013)
als Kazuo Kikuta
ダブルフェイス 偽装警察編 (2012)
als Moriya Jun
ダブルフェイス 潜入捜査編 (2012)
als Jun Moriya
セイジ -陸の魚- (2012)
als Seiji
Cut (2011)
als Shuji
Memories Corner (2011)
チーム・バチスタSP2011~さらばジェネラル!天才救命医は愛する人を救えるか~ (2011)
ストロベリーナイト (2010)
als Kazuo Kikuta
蛇のひと (2010)
サヨナライツカ (2010)
als Yutaka
ゼロの焦点 (2009)
als Kenichi Ubara
誘拐 (2009)
蟹工船 (2009)
als Asakawa
真木栗ノ穴 (2008)
東南角部屋二階の女 (2008)
als Takashi Nogami
休暇 (2008)
als Shinichi Kaneda
丘を越えて (2008)
パッチギ! LOVE&PEACE (2007)
神童 (2007)
als Koichiro Naruse
フリージア (2007)
als Toshio Iwasaki
大奥 (2006)
als Shingorou Ikushima
海でのはなし。 (2006)
als Hiroshi Hirono
好きだ、 (2006)
als Yosuke
春、バーニーズで (2006)
三年身籠る (2006)
als Toru
ロフト (2005)
als Koichi Kijima
さよならみどりちゃん (2005)
als Yutaka
メゾン・ド・ヒミコ (2005)
als Hosokawa
実録・小野田少尉 遅すぎた帰還 (2005)
楳図かずお恐怖劇場 蟲たちの家 (2005)
als Renji
雨よりせつなく (2005)
als Kurasawa
トニー滝谷 (2005)
als Narrator
銀のエンゼル (2004)
als Kousuke Satou
犬猫 (2004)
als Furuta
帰郷 (2004)
als Haruo
カナリア (2004)
als Akira Izawa
Tales of the Bizarre: 2004 Fall Special (2004)
CASSHERN (2004)
als Lieutenant Colonel Kamijo
Diary from the past (2004)
すべては夜から生まれる (2003)
als 山形
いたいふたり (2002)
als Ryo
Tokyo.Sora (2002)
als Editor Michihara
ドールズ (2002)
als Matsumoto
世界の終わりという名の雑貨店 (2001)
als Yutaka
ラストシーン (2001)
als Ken Mihara (1965)
クロエ (2001)
als Doctor
Love/Juice (2000)
als Sakamoto
ニンゲン合格 (1998)
als Yutaka Yoshii
冷血の罠 (1998)
アートフル・ドヂャース (1998)
2/デュオ (1997)
als Kei
セラフィムの夜 (1996)
(1995)
als Takeda Ryota
さわこの恋2 1000マイルも離れて (1995)
マークスの山 (1995)
als Yoshitaka Mori
大失恋。 (1995)
als Yosuke
居酒屋ゆうれい (1994)
als Koichi
北の国か '92巣立ち 前編 (1992)


ikwilfilmskijken © 2024