Rosi Rinne

Geboortedatum:
01/16/1896
Geboorteplaats:
Tampere, Finland:

Filmografie

Kultainen vasikka (1961)
als Woman in Photo Studio (uncredited)
Skandaali tyttökoulussa (1960)
als Signe Sedelman
Asessorin naishuolet (1958)
als Elsa
Muuan sulhasmies (1956)
Opri (1954)
als (uncredited)
Niskavuoren Aarne (1954)
als Järviskä (uncredited)
Sillankorvan emäntä (1953)
als Gossip woman
Vihaan sinua – rakas (1951)
Tukkijoella (1951)
als Tolvas-Liisa
Radio tekee murron (1951)
als (uncredited)
Serenaadiluutnantti (1949)
als (uncredited)
Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi (1949)
als Kalle's Mother (uncredited)
Synnin puumerkki (1942)
als Emilia Hölttä
Anu ja Mikko (1940)
als Anu's Mother
Lapseni on minun… (1940)
als (uncredited)
Kyökin puolella (1940)
als Mrs. Pontus
Pikku pelimanni (1939)
Herra Lahtinen lähtee lipettiin (1939)
als First Ms. Salminen
Avoveteen (1939)
als akka
Takki ja liivit pois! (1939)
als (uncredited)
Halveksittu (1939)
als (uncredited)
Hätävara (1939)
als Vappu's Mother (uncredited)
Poikamiesten holhokki (1938)
als (uncredited)
Tulitikkuja lainaamassa (1938)
als (uncredited)
Koskenlaskijan morsian (1937)
als (uncredited)
Asessorin naishuolet (1937)
als Mrs. Salminen (uncredited)
Mieheke (1936)
als Eemeli's Wife (uncredited)
Vaimoke (1936)
als (uncredited)
VMV 6 (1936)
als 'Tilu-Lilu' (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024