John Lodge

Geboortedatum:
10/20/1903

Filmografie

De Mayerling à Sarajevo (1940)
als L'archiduc François Ferdinand
L'Esclave blanche (1939)
als Vedad Bey, son mari,
Batticuore (1939)
als Lord Jerry Dansbury
Queer Cargo (1938)
als Capt. Harley
Bank Holiday (1938)
als Stephen Howard
Premiere (1938)
als Inspector Bonnard
Stasera alle undici (1937)
als Jack Morris
Bulldog Drummond at Bay (1937)
als Hugh "Bulldog" Drummond
Sensation (1936)
als Pat Heston
The Tenth Man (1936)
als George Winter
Ourselves Alone (1936)
als County Inspector Hanney
Koenigsmark (1935)
als Grand Duke Frederick
The Little Colonel (1935)
als Jack Sherman
Menace (1934)
als Ronald Cavendish
The Scarlet Empress (1934)
als Count Alexei
Little Women (1933)
als Brooke
Under the Tonto Rim (1933)
als Joe Gilbert
Murders in the Zoo (1933)
als Roger Hewitt


ikwilfilmskijken © 2024