Yoshio Kosugi

Geboortedatum:
09/15/1903
Geboorteplaats:
Nikko, Tochigi, Japan:

Filmografie

日本のいちばん長い日 (1967)
als Minister of Public Welfare Keisuke Okade
暴れ豪右衛門 (1966)
als Gonji
フランケンシュタイン対地底怪獣 バラゴン (1965)
als Mountain Soldier
三大怪獣 地球最大の決戦 (1964)
als Chief of Infant Island
士魂魔道 大龍巻 (1964)
モスラ対ゴジラ (1964)
als Infant Island chief
大盗賊 (1963)
als Captain of Thai ship
のら犬作戦 (1963)
King Kong vs. Godzilla (1963)
als Farou Island Chief (uncredited)
太平洋の翼 (1963)
als Destroyer Captain
忠臣蔵 花の巻・雪の巻 (1962)
キングコング対ゴジラ (1962)
als Farou Island Chief
ゲンと不動明王 (1961)
紅の海 (1961)
モスラ (1961)
als Ship Captain
大阪城物語 (1961)
als Gidayu Fujimoto
ガス人間第一号 (1960)
als Mean Detective
ふんどし医者 (1960)
国定忠治 (1960)
als Tokisaburo
暗黒街の対決 (1960)
als Kojin Station Chief
戦国群盗傳 (1959)
孫悟空 (1959)
als King of Devils
人間の條件 第1部純愛篇/第2部激怒篇 (1959)
als (uncredited)
隠し砦の三悪人 (1958)
als Akisuki soldier (uncredited)
Half Human: The Story of the Abominable Snowman (1958)
als Circus Owner
眠狂四郎無頼控 魔剣地獄 (1958)
als Hanaba
結婚のすべて (1958)
als Hisako's Father
無法松の一生 (1958)
東京の休日 (1958)
地球防衛軍 (1957)
als Cmdr. Sugimoto
別れの茶摘歌 (1957)
Yagyû bugeichô (1957)
眠狂四郎無頼控 第二話 円月殺法 (1957)
眠狂四郎無頼控 (1956)
ロマンス娘 (1956)
als Seiji (Eriko's father)
白夫人の妖恋 (1956)
als Official A
乱菊物語 (1956)
歌え!青春 はりきり娘 (1955)
ジャンケン娘 (1955)
旅路 (1955)
als Iwataro
獣人雪男 (1955)
als Oba
Madama Butterfly (1955)
als Bonze
恋化粧 (1955)
als Hoshino
潮騒 (1954)
als Jukichi
宮本武蔵 (1954)
als (uncredited)
七人の侍 (1954)
als Mosuke
太平洋の鷲 (1953)
als (uncredited)
次郎長三国志 第三部 次郎長と石松 (1953)
母と娘 (1953)
安五郎出世 (1953)
製作=東宝 (1953)
als Tatsuma Hayase
次郎長三国志 第二部 次郎長初旅 (1953)
恐妻時代 (1952)
als Sarumaru
東京の恋人 (1952)
四十八人目の男 (1952)
als Horibe Yasubee
戦国無頼 (1952)
虎の尾を踏む男達 (1952)
als Suruga
南国の肌 (1952)
als Nonaka
馬喰一代 (1951)
銀座化粧 (1951)
als Eijirô Kasai
熱砂の白蘭 (1951)
Aika (1951)
佐々木小次郎 (1950)
女の四季 (1950)
als Lord of the cabaret
ジャコ萬と鉄 (1949)
斬られの仙太 (1949)
銀嶺の果て (1947)
als Takasugi
人生とんぼ返り (1946)
姿三四郎 (1943)
als Master Saburo Kodama
阿片戦争 (1943)
婦系図(おんなけいず) (1942)
希望の青空 (1942)
als Maple Leaf Man
武蔵坊辨慶 (1942)
川中島合戰 (1941)
als Kansuke Yamamoto
指導物語 (1941)
(1941)
続蛇姫様 (1940)
秀子の應援團長 (1940)
als Ichiro Takashima, Hideko's father
白蘭の歌 (1939)
上海陸戦隊 (1939)
巨人伝 (1938)
彦六大いに笑ふ (1936)
兄いもうと (1936)
桃中軒雲右衛門 (1936)
als Toun
放浪記 (1935)
als Aikawa (a poet)
街の子 (1924)
als Kimpei


ikwilfilmskijken © 2022