Frances Lee

Geboortedatum:
05/05/1906
Geboorteplaats:
Eagle Grove, Iowa, USA:

Filmografie

Flirtation Walk (1934)
als Blonde (uncredited)
These Thirty Years (1934)
als Mae Lercombe
Her Splendid Folly (1933)
als Natalie
Phantom Thunderbolt (1933)
als Judy Lane
The Tabasco Kid (1932)
als Mary Jones
Down with Husbands (1930)
als Mrs. Henry Sweet
Show of Shows (1929)
als Performer in 'Ladies of the Ensemble' Number (uncredited)
Divorce Made Easy (1929)
als Eileen Stanley
Stage Struck Susie (1929)
als Susie
Reckless Rosie (1929)
als Peggy
The Carnation Kid (1929)
als Doris Whitely
Nifty Numbers (1928)
als Doris
Good as Gold (1927)
als Jane Laurier
Duck Out (1927)
als Maggie
Dummy Love (1926)
Page Me (1926)


ikwilfilmskijken © 2024