Wimie Wilhelm

Geboortedatum:
08/21/1961
Geboorteplaats:
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands:

Filmografie

Melk (2024)
Hallelujah Amsterdam! (2023)
als Janine
Get Lost! (2018)
als Margot
Catastrophe (2017)
als Nel (voice)
IJspaard (2014)
Nothing Personal (2009)
als Landlady Holland
Kikkerdril (2009)
als Female Busdriver
Godenzoon (2008)
Hitte/Harara (2008)
Baantjer - de Cock en de moord op de middenstip (2006)
als Els Peeters
Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)
als Heavyset Maid
Kruimeltje (1999)
als Nieuwe bewoonster
Maten (1999)
Antonia (1995)
als Lippen Willem


ikwilfilmskijken © 2024