Irma Seikkula

Geboortedatum:
05/14/1914
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Johanneksen leipäpuu (1994)
Aika hyvä ihmiseksi (1977)
Aikapoika ja mono (1976)
als Tyyne
Kun lesket lempivät (1974)
als Variksen Maija
Työmiehen päiväkirja (1967)
als Hilda, Ritvan enon vaimo
Totuus on armoton (1963)
als Mrs. Huhtakallio
Vaarallista vapautta (1962)
als Anna
Älä nuolase… (1962)
als Mrs. Koivu
Pikku Pietarin piha (1961)
als Kellomestarin vaimo
Kultainen vasikka (1961)
als Anna Aaltonen
Opettajatar seikkailee (1960)
als Tyynelä
Miriam (1957)
als Britta Allnes
Kuriton sukupolvi (1957)
als Mrs. Varavaara
Pää pystyyn Helena (1957)
als Helena Junkkeri
Villi Pohjola (1955)
als Ilotyttö
Kolmiapila (1953)
als Lastenkodin johtajatar
…ja Helena soittaa (1951)
als Helena Junkkeri
Pitkäjärveläiset (1951)
als Liisa
Pimeänpirtin hävitys (1947)
als Leni/Johanna Kallentytär, "Hanni"
Miehen kunnia (1943)
als Virve Vainio
Keinumorsian (1943)
als Aliina Horha
Yli rajan (1942)
als Eliisa Raaska
Synnin puumerkki (1942)
als Stiina Berg
Varaventtiili (1942)
als Rauha Tuomikoski
Viimeinen vieras (1941)
als Ane Arvila
Jumalan myrsky (1940)
als Hanna Niskala
Rikas tyttö (1939)
als Irja Rantanen
Avoveteen (1939)
als Elsa
Markan tähden (1938)
als Ritva Majuri
Juurakon Hulda (1937)
als Hulda Juurakko
Juha (1937)
als Marja


ikwilfilmskijken © 2024