Varma Lahtinen

Geboortedatum:
12/24/1894
Geboorteplaats:
Multia, Finland:

Filmografie

Aliisa (1970)
"Ei se mitään!" sanoi Eemeli (1962)
als Hulta Vainolainen
Pikku suorasuu (1962)
als Ulriika
Me (1961)
als (uncredited)
Kuu on vaarallinen (1961)
als (uncredited)
Kultainen vasikka (1961)
als Housekeeper (uncredited)
Kaasua, komisario Palmu! (1961)
als Mrs. Lanne
Minkkiturkki (1961)
als Evert's Wife
Skandaali tyttökoulussa (1960)
als Linda Melenius
Pekka ja Pätkä neekereinä (1960)
als Mattsonska
Oho, sanoi Eemeli (1960)
als Matleena
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)
als Mattsonska (uncredited)
Punainen viiva (1959)
als Woman in Meeting
Verta käsissämme (1958)
als (uncredited)
Niskavuoren naiset (1958)
als Matron of Marttila
Autuas eversti (1958)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä miljonääreinä (1958)
als Hilda (uncredited)
Kahden ladun poikki (1958)
als (uncredited)
Nuori mylläri (1958)
als Old lady
1918 (1957)
als (uncredited)
Syntipukki (1957)
als Frans Koikkalaisen äiti
Rakas varkaani (1957)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa (1957)
als Lundkviska (uncredited)
Riihalan valtias (1956)
als Lehto-Leena
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa (1955)
als Lunkreenska (uncredited)
Pastori Jussilainen (1955)
als (uncredited)
Kukonlaulusta kukonlauluun (1955)
als (uncredited)
Minä ja mieheni morsian (1955)
Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955)
als matkustajakodin emäntä
Hilmanpäivät (1954)
als (uncredited)
Niskavuoren Aarne (1954)
als (uncredited)
Kunnioittaen (1954)
als (uncredited)
Alaston malli karkuteillä (1953)
als Siivooja
Se alkoi sateessa (1953)
als (uncredited)
Jälkeen syntiinlankeemuksen (1953)
als (uncredited)
Pekka Puupää (1953)
als Tuikea rouva (uncredited)
Niskavuoren Heta (1952)
als (uncredited)
Kipparikvartetti (1952)
als (uncredited)
Lännen lokarin veli (1952)
als (uncredited)
Radio tulee hulluksi (1952)
Tytön huivi (1951)
als Milda's Mother (uncredited)
Radio tekee murron (1951)
als (uncredited)
Ylijäämänainen (1951)
als Tavaratalon siivooja (uncredited)
Gabriel, tule takaisin (1951)
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin (1950)
als Vilhelmiina Mönkkönen (uncredited)
Katarina kaunis leski (1950)
als Anna-Greta Zimmermann
Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi (1949)
als (uncredited)
Pontevat pommaripojat (1948)
Pikku-Matti maailmalla (1947)
als (uncredited)
Pikajuna pohjoiseen (1947)
Kuudes käsky (1947)
als (uncredited)
Loviisa – Niskavuoren nuori emäntä (1946)
als Ruustinna
"Minä elän" (1946)
als Henriikka
Kartanon naiset (1944)
als (uncredited)
Miesmalli (1944)
als Mari (uncredited)
Ballaadi (1944)
als Helena (uncredited)
Vaivaisukon morsian (1944)
als (uncredited)
Hevoshuijari (1943)
als Selma
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Tyttö astuu elämään (1943)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als (uncredited)
Suomisen Ollin tempaus (1942)
als (uncredited)
Puck (1942)
als Mrs. Arvola (uncredited)
August järjestää kaiken (1942)
als (uncredited)
Synnin puumerkki (1942)
als Iita
Onni pyörii (1942)
Poikamies-pappa (1941)
als (uncredited)
Jos oisi valtaa… (1941)
als (uncredited)
Antreas ja syntinen Jolanda (1941)
als Matssonska
Kulkurin valssi (1941)
als (uncredited)
Oi, kallis Suomenmaa (1940)
als (uncredited)
Unelma karjamajalla (1940)
Pikku pelimanni (1939)
Seitsemän veljestä (1939)
als Kaisa


ikwilfilmskijken © 2024