Henny Valjus

Geboortedatum:
09/15/1907
Geboorteplaats:
Liperi, Finland:

Filmografie

Sixtynine 69 (1969)
als Nurse (uncredited)
Hän varasti elämän (1962)
als Mrs. Miettinen
Kertokaa se hänelle… (1961)
Pikku Pietarin piha (1961)
als Kellomestarin anoppi
Kaasua, komisario Palmu! (1961)
als Alma Skrof
Toivelauluja (1961)
als Aaltoska
Myöhästynyt hääyö (1960)
als Lundgren
Kankkulan kaivolla (1960)
Skandaali tyttökoulussa (1960)
als Mrs. Tapper
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut (1960)
als (uncredited)
Mies tältä tähdeltä (1958)
als Ms. Lönnström
Niskavuori taistelee (1957)
als (uncredited)
Pää pystyyn Helena (1957)
als Hanna Tupanen
Jokin ihmisessä (1956)
als Kaukon äiti
Rakastin sinua, Hilde (1954)
als Vieno's Mother
Kun on tunteet (1954)
als Mrs. Lettunen
Niskavuoren Aarne (1954)
als Manta Altapäivä (uncredited)
Morsiusseppele (1954)
als Stiina
Kolmiapila (1953)
als Myyjä
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Kulkurin tyttö (1952)
als Factory owner's wife
Kuisma ja Helinä (1951)
als Sanni
Katarina kaunis leski (1950)
als Reetta Korhotar
Ratavartijan kaunis Inkeri (1950)
als Mari Lukkari (uncredited)
Tanssi yli hautojen (1950)
als (uncredited)
Katupeilin takana (1949)
als Mella
Kanavan laidalla (1949)
als Emilia Johansson
Ruusu ja kulkuri (1948)
als Maria Juhontytär Ojanperä
Tuhottu nuoruus (1947)
als Elma Niininen
Linnaisten vihreä kamari (1945)
als Aunt Justiina
Kartanon naiset (1944)
als Granny (uncredited)
Kirkastettu sydän (1943)
als Maija
Yli rajan (1942)
als Maija
Synnin puumerkki (1942)
als Helviira
Perheen musta lammas (1941)
als (uncredited)
Anu ja Mikko (1940)
als Anu
Lapseni on minun… (1940)
als Vesaska (uncredited)
Halveksittu (1939)
als Magdaleena Merthen
Syyllisiäkö? (1938)
Taistelu Heikkilän talosta (1936)
als Katri
Rovastin häämatkat (1931)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024