John Hammil

Geboortedatum:
05/09/1948
Geboorteplaats:
New York City, New York, USA:

Filmografie

Phantoms (1998)
als Scientist Talbot
The Game (1997)
als U.S. Embassy Counselor
Back to Back (1996)
als Maitred
Blue Tiger (1994)
als Pharmacist
American Yakuza (1993)
als Agent #2
Death Falls (1991)
als Courter
Kindergarten Cop (1990)
als Zach's Father
Ghostbusters II (1989)
als Detective #1
Midnight Run (1988)
als FBI Surveillance Agent #2
Who Is Julia? (1986)
als Dr. Lehman
A Chorus Line (1985)
als Advertising Executive
Crossover Dreams (1985)
als Joe


ikwilfilmskijken © 2024