Artturi Laakso

Geboortedatum:
10/26/1893
Geboorteplaats:
Hollola, Finland:

Filmografie

Täällä Pohjantähden alla (1968)
als Myllymäki
Pojat (1962)
als Toikka
Opettajatar seikkailee (1960)
als Dr. Setälä
Punainen viiva (1959)
als Isä Jumala
Nuori mylläri (1958)
als Luukas Filemon Koikale, the tailor
Niskavuori taistelee (1957)
als Kaarle Niskavuori
1918 (1957)
als (uncredited)
Taas tyttö kadoksissa! (1957)
als Salakuljetusliigan johtaja
Pikku Ilona ja hänen karitsansa (1957)
als (uncredited)
Nukkekauppias ja kaunis Lilith (1955)
als (uncredited)
Rakas lurjus (1955)
Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955)
als Johansson
Näkemiin Helena (1955)
als Pharmacist
Onni etsii asuntoa (1955)
als Arvonen (uncredited)
Taikayö (1954)
als Arnold Haggren
Niskavuoren Aarne (1954)
als Kaarlo Niskavuori
Hei, rillumarei! (1954)
als (uncredited)
Komppanian neropatit (1952)
als (uncredited)
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Radio tulee hulluksi (1952)
Kulkurin tyttö (1952)
als Factory owner
Professori Masa (1949)
als (uncredited)
Orpopojan valssi (1949)
als (uncredited)
Aaltoska orkaniseeraa (1949)
als (uncredited)
Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi (1949)
als (uncredited)
Särkelä itte (1947)
als Th. Fallsten
Nuoruus sumussa (1946)
als K. Vilanti (uncredited)
Ristikon varjossa (1945)
als Multanen
Anja tule kotiin (1944)
als (uncredited)
Ballaadi (1944)
als (uncredited)
Suomisen taiteilijat (1943)
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Onni pyörii (1942)
als (uncredited)
Suomisen perhe (1941)
als Sniffling Gentleman (uncredited)
Tavaratalo Lapatossu & Vinski (1940)
als (uncredited)
Runon kuningas ja muuttolintu (1940)
als M.A. Castrén
Pikku pelimanni (1939)
als (uncredited)
Aktivistit (1939)
als Policeman blowing a whistle
Halveksittu (1939)
als (uncredited)
Helmikuun manifesti (1939)
als (uncredited)
Eteenpäin – elämään (1939)
als (uncredited)
Kuriton sukupolvi (1937)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024