Airi Säilä

Geboortedatum:
04/29/1907

Filmografie

Sylvi (1944)
als (uncredited)
Ballaadi (1944)
als (uncredited)
Hevoshuijari (1943)
als (uncredited)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als (uncredited)
Kaivopuiston kaunis Regina (1941)
als (uncredited)
Aktivistit (1939)
als Mazurka dancer
Halveksittu (1939)
als (uncredited)

Productie

Toivelauluja
Choreographer
Kaks' tavallista Lahtista
Choreographer
Skandaali tyttökoulussa
Choreographer
Pekka ja Pätkä Suezilla
Choreographer
Äidittömät
Choreographer
Rantasalmen sulttaani
Choreographer
Mitäs me taiteilijat
Choreographer
Tanssi yli hautojen
Choreographer
Prinsessa Ruusunen
Choreographer
Hevoshuijari
Choreographer
Runon kuningas ja muuttolintu
Choreographer


ikwilfilmskijken © 2024