Erkki Uotila

Geboortedatum:
03/28/1904
Geboorteplaats:
Sääksmäki, Finland:

Filmografie

Taksikuski (1969)
Totuus on armoton (1963)
als prosecutor Lehtonen
Risti ja liekki (1957)
als (uncredited)
Nummisuutarit (1957)
als Eerikki
Muuan sulhasmies (1956)
als Verho
Lain mukaan (1956)
als Pormestari
Yhteinen vaimomme (1956)
als Customer
Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955)
Laivan kannella (1954)
als Soini
Mä oksalla ylimmällä (1954)
als (uncredited)
Niskavuoren Aarne (1954)
als Kustaa (uncredited)
Hei, rillumarei! (1954)
als (uncredited)
Kunnioittaen (1954)
als (uncredited)
Pekka Puupää kesälaitumilla (1953)
als Pykälä
Sinä olet kohtaloni (1945)
Suviyön salaisuus (1945)
Hiipivä vaara (1944)
als Simola
Erehtyneet sydämet (1944)
als Lauri Järvi
Varjoja Kannaksella (1943)
als Karvonen
Salainen ase (1943)
als Valtiollisen Poliisin toimistopäällikkö Ilmari Pulkkinen
Aktivistit (1939)
als Kirilov
Hätävara (1939)
als (uncredited)
Jääkärin morsian (1938)
als Rolf Lichtenstein


ikwilfilmskijken © 2024