Urho Westman

Geboortedatum:
01/22/1912
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Vodkaa, komisario Palmu (1969)
als (uncredited)
Se alkoi sateessa (1953)
als (uncredited)
Varsovan laulu (1953)
als (uncredited)
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Tytön huivi (1951)
Radio tekee murron (1951)
als Tuura
Professori Masa (1949)
als (uncredited)
Orpopojan valssi (1949)
als (uncredited)
Pontevat pommaripojat (1948)
Haaviston Leeni (1948)
als Pentti
Synnitön lankeemus (1943)
als (uncredited)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als (uncredited)
Oi, aika vanha, kultainen…! (1942)
als (uncredited)
Totinen torvensoittaja (1941)
als (uncredited)
Kulkurin valssi (1941)
als (uncredited)
Oi, kallis Suomenmaa (1940)
als (uncredited)
Runon kuningas ja muuttolintu (1940)
als (uncredited)
SF-paraati (1940)
als (uncredited)
Seitsemän veljestä (1939)
als Aapeli (uncredited)
Aktivistit (1939)
als Activist
Halveksittu (1939)
als (uncredited)
Helmikuun manifesti (1939)
als (uncredited)
Nummisuutarit (1938)
als (uncredited)
Syyllisiäkö? (1938)
als (uncredited)
Tulitikkuja lainaamassa (1938)
als (uncredited)
Kuriton sukupolvi (1937)
als (uncredited)
Lapatossu (1937)
als (uncredited)
Ja alla oli tulinen järvi (1937)
als (uncredited)
Pohjalaisia (1936)
als (uncredited)
Meidän poikamme merellä (1933)
als (uncredited)

Productie

Seitsemän veljestä
Assistant Location Manager
Halveksittu
Assistant Location Manager
Nummisuutarit
Assistant Location Manager
Syyllisiäkö?
Assistant Location Manager
Tulitikkuja lainaamassa
Assistant Location Manager


ikwilfilmskijken © 2024