Capucine

Geboortedatum:
01/06/1928
Geboorteplaats:
Saint-Raphaël, Var, France:

Filmografie

The Paranormal Peter Sellers (2001)
als Self (Archive footage)
I miei primi 40 anni (1987)
als Principessa Caracciolo
Le foto di Gioia (1987)
als Flora
Gila and Rik (1987)
als Camilla
Onora il Padre (1986)
als The Countess
Rouge Capucine (1984)
als Irène
Curse of the Pink Panther (1983)
als Lady Simone Litton
Balles perdues (1983)
als Madam Teufminn
Trail of the Pink Panther (1982)
als Lady Simone Litton
Aphrodite (1982)
als Susan Stanford
Martin Eden (1980)
als Mrs. Morse
Jaguar Lives! (1979)
als Zina Vanacore
Arabian Adventure (1979)
als Vahishta
Giallo napoletano (1979)
als Suor Angela
Contro 4 bandiere (1979)
als Nicole Levine
Ritratto di borghesia in nero (1978)
als Amalia Mazzarini
Ecco noi per esempio... (1977)
als Moglie di Click
Bluff - Storia di truffe e di imbroglioni (1976)
als Belle Duke
Per amore (1976)
als Marina Reggiani
L'Incorrigible (1975)
als Hélène Dupont-Moreau
Soleil Rouge (1971)
als Pepita
Ciao, Federico! (1970)
als Self (uncredited)
Fellini – satyricon (1969)
als Trifena
Las crueles (1969)
als Lucía Fonte
Fräulein Doktor (1969)
als Dr. Saforet
The Honey Pot (1967)
als Princess Dominique
Le fate (1966)
als Marta
What's New Pussycat? (1965)
als Renée Lefebvre
The 7th Dawn (1964)
als Dhana Mercier
The Pink Panther (1963)
als Simone Clouseau
I don Giovanni della Costa Azzurra (1962)
als herself
The Lion (1962)
als Christine
Walk on the Wild Side (1962)
als Hallie Gerard
Le triomphe de Michel Strogoff (1961)
als Tatiana Volskaya
North to Alaska (1960)
als Michelle "Angel" Bonet
Song Without End (1960)
als Princess Carolyne Wittgenstein
Mademoiselle de Paris (1955)
Frou-Frou (1955)
als Une amie d'Arthus, le peintre (uncredited)
Bertrand coeur de lion (1951)
als The Baroness
Mon ami Sainfoin (1950)
Branquignol (1949)
als Une cow-girl (uncredited)
Rendez-vous de juillet (1949)
als Une amie de Pierre (uncredited)
L'Aigle à deux têtes (1948)
als La dame au buffet


ikwilfilmskijken © 2024