Eija Hiltunen

Geboortedatum:
04/09/1912
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Se alkoi omenasta (1962)
als Pääjohtajan vaimo
Älä nuolase… (1962)
als Mrs. Huhta (uncredited)
Minkkiturkki (1961)
als (uncredited)
Opettajatar seikkailee (1960)
als Hiltunen (uncredited)
Vain laulajapoikia (1951)
als (uncredited)
Suomisen taiteilijat (1943)
Synnitön lankeemus (1943)
als (uncredited)
Hevoshuijari (1943)
als (uncredited)
Niin se on, poijaat! (1942)
als (uncredited)
Rantasuon raatajat (1942)
als (uncredited)
Suomisen Ollin tempaus (1942)
als (uncredited)
Puck (1942)
als Saara (uncredited)
Poikamies-pappa (1941)
als (uncredited)
Oi, kallis Suomenmaa (1940)
als (uncredited)
Yövartija vain… (1940)
als (uncredited)
Anu ja Mikko (1940)
als (uncredited)
Eteenpäin – elämään (1939)
als (uncredited)
Poikamiesten holhokki (1938)
als (uncredited)
Juurakon Hulda (1937)
als (uncredited)
Kaikenlaisia vieraita (1936)
als Edla
Onnenpotku (1936)
als (uncredited)
VMV 6 (1936)
als Woman at Dances (uncredited)
Kaikki rakastavat (1935)
als Woman in Restaurant (uncredited)
Roinilan talossa (1935)
als Kaisa (uncredited)
Syntipukki (1935)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024