Albert Dieudonné

Geboortedatum:
11/26/1889
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

Abel Gance: The Charm of Dynamite (1968)
als Self - Interviewee
Madame Sans-Gêne (1941)
als Napoléon 1er
Napoléon Bonaparte (1935)
als Napoléon Bonaparte
Une vie sans joie (1927)
als Maurice Laisné
Napoléon (1927)
als Napoléon Bonaparte
Alsace (1916)
als Jacques Obey
Le périscope (1916)
als William Bell
Le fou de la falaise (1916)
L'héroïsme de Paddy (1915)
La folie du Docteur Tube (1915)
als Young Man
Le diamant noir (1913)
als Luc Ogier
Le mensonge de Jean le manchot (1911)
Le courrier de Lyon (1911)
Le baiser de Judas (1908)
als Jean
L'assassinat du duc de Guise (1908)

Productie

L'Homme du Niger
Writer
La Garçonne
Writer
La douceur d'aimer
Scenario Writer
Une vie sans joie
Director
Les chacals
Writer


ikwilfilmskijken © 2024