Lauri Kyöstilä

Geboortedatum:
05/07/1896
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Akseli ja Elina (1970)
Pikajuna pohjoiseen (1947)
Hedelmätön puu (1947)
als Doorman (uncredited)
Kirkastuva sävel (1946)
als (uncredited)
Nuoruus sumussa (1946)
als (uncredited)
En ole kreivitär (1945)
als (uncredited)
Nokea ja kultaa (1945)
als (uncredited)
Matkalla seikkailuun (1945)
als Tilintarkastaja Strömberg
Anna Liisa (1945)
Ristikon varjossa (1945)
als (uncredited)
Suomisen Olli rakastuu (1944)
Anja tule kotiin (1944)
als Kalle Lehtonen
Miesmalli (1944)
als (uncredited)
Sylvi (1944)
als (uncredited)
Nainen on valttia (1944)
als Customs Officer
Ballaadi (1944)
als Pavén
Suomisen taiteilijat (1943)
als (uncredited)
Synnitön lankeemus (1943)
als (uncredited)
Valkoiset ruusut (1943)
als (uncredited)
Hevoshuijari (1943)
als (uncredited)
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Puck (1942)
als (uncredited)
Uuteen elämään (1942)
als Miekanheimo (uncredited)
Onni pyörii (1942)
als (uncredited)
Oi, aika vanha, kultainen…! (1942)
als (uncredited)
Onnellinen ministeri (1941)
als (uncredited)
Täysosuma (1941)
als Doorman (uncredited)
Totinen torvensoittaja (1941)
als Armand
Jos oisi valtaa… (1941)
als Riku Lipponen
SF-paraati (1940)
als (uncredited)
Vihreä kulta (1939)
als Lumberjack
Halveksittu (1939)
als Jalo Laaksonen (uncredited)
Helmikuun manifesti (1939)
als (uncredited)

Productie

Anna Liisa
Location Manager
Miesmalli
Location Manager
Ballaadi
Location Manager
Vaivaisukon morsian
Location Manager
Tuomari Martta
Location Manager
Puck
Location Manager
Onnellinen ministeri
Location Manager
Täysosuma
Assistant Location Manager
Jos oisi valtaa…
Writer
Kulkurin valssi
Location Manager
Nummisuutarit
Location Manager
Rykmentin murheenkryyni
Location Manager


ikwilfilmskijken © 2024