Kalle Rouni

Geboortedatum:
03/07/1898
Geboorteplaats:
Nokia, Finland:

Filmografie

Se alkoi omenasta (1962)
als Majuri
Kankkulan kaivolla (1960)
als (uncredited)
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut (1960)
als (uncredited)
Nina ja Erik (1960)
als (uncredited)
Punainen viiva (1959)
als Election Board Member (uncredited)
Pieni luutatyttö (1958)
als Kalle (uncredited)
Pikku Ilona ja hänen karitsansa (1957)
als (uncredited)
Veteraanin voitto (1955)
als (uncredited)
Varsovan laulu (1953)
als (uncredited)
Niskavuoren Heta (1952)
als (uncredited)
Rovaniemen markkinoilla (1951)
als Mikko
Gabriel, tule takaisin (1951)
Lakeuksien lukko (1951)
als Lohikosken pehtoori
Tanssi yli hautojen (1950)
Köyhä laulaja (1950)
als Dr. Siintola (uncredited)
Katupeilin takana (1949)
als Gustav
Serenaadiluutnantti (1949)
Pimeänpirtin hävitys (1947)
als Hektor Berg
"Minä elän" (1946)
als August Ahlqvist
Erehtyneet sydämet (1944)
als Limanka
Ballaadi (1944)
als Fredrik Cygnaeus
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Tyttö astuu elämään (1943)
Rantasuon raatajat (1942)
Suomisen Ollin tempaus (1942)
als (uncredited)
Viimeinen vieras (1941)
als Enberg
Poikani pääkonsuli (1940)
als Kuula
Kersantilleko Emma nauroi? (1940)
als Oiva Kilpi
Runon kuningas ja muuttolintu (1940)
als Fredrik Cygnaeus
Halveksittu (1939)
als (uncredited)
Eteenpäin – elämään (1939)
als Adolf Saarentausta (uncredited)
Mieheke (1936)
als Alfred (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024