Vladimir Sokoloff

Geboortedatum:
12/26/1889
Geboorteplaats:
Moscow, Russian Empire [now Russia]:

Filmografie

Horrible Horror (1986)
als Pepe in 'I was a Teenage Werewolf'
Taras Bulba (1962)
als Stepan Kanevsky
Mr. Sardonicus (1961)
als Henryk Toleslawski
Five Fingers: The Judas Goat (1961)
als Peter Vestos
Cimarron (1960)
als Jacob Krubeckoff
The Magnificent Seven (1960)
als Old man
Beyond the Time Barrier (1960)
als The Supreme
Man on a String (1960)
als Papa of Boris Mitrov
For Whom the Bell Tolls (1959)
als Anselmo
Twilight for the Gods (1958)
als Feodor Morris
I Was a Teenage Werewolf (1957)
als Pepe the Janitor
Monster from Green Hell (1957)
als Dr. Lorentz
Istanbul (1957)
als Aziz Rakim
While the City Sleeps (1956)
als George "Pop" Pilski
Macao (1952)
als Kwan Sum Tang
The Baron of Arizona (1950)
als Pepito Alvarez
To the Ends of the Earth (1948)
als Commissioner Lum Chi Chow
Cloak and Dagger (1946)
als Polda
A Scandal in Paris (1946)
als Uncle Hugo
Two Smart People (1946)
als Jacques Dufour
Scarlet Street (1945)
als Pop LeJon
Paris Underground (1945)
als Undertaker
Road to Home (1945)
als Self (archive footage)
Back to Bataan (1945)
als Señor Buenaventura J. Bello
A Royal Scandal (1945)
als Malakoff
The Conspirators (1944)
als Miguel
Till We Meet Again (1944)
als Cabeau
Passage to Marseille (1944)
als Grandpere
For Whom the Bell Tolls (1943)
als Anselmo
Mr. Lucky (1943)
als Greek Priest (uncredited)
Mission to Moscow (1943)
als Mikhail Kalinin, USSR president
Road to Morocco (1942)
als Hyder Khan
Crossroads (1942)
als Carlos Le Duc (uncredited)
Love Crazy (1941)
als Dr. David Klugle
Comrade X (1940)
als Michael Bastakoff
The Real Glory (1939)
als The Datu
Juarez (1939)
als Camilo
Sons of Liberty (1939)
als Jacob (uncredited)
Spawn of the North (1938)
als Dimitri
The Amazing Dr. Clitterhouse (1938)
als Popus
Blockade (1938)
als Basil
Arsène Lupin Returns (1938)
als Ivan Pavloff
Beg, Borrow or Steal (1937)
als Sascha
Expensive Husbands (1937)
als Herr Andrew Brenner
West of Shanghai (1937)
als Chow Fu-Shan
Conquest (1937)
als Dying soldier
Alcatraz Island (1937)
als The Flying Dutchman
The Life of Emile Zola (1937)
als Paul Cezanne
Les Bas-fonds (1936)
als le vieux Kostileff
Mister Flow (1936)
als Merlow
La vie est à nous (1936)
als Un vieillard dans le cortège final
Sous les yeux d'occident (1936)
als Le recteur
Mayerling (1936)
als Chief of Police
Le secret des Woronzeff (1935)
Fürst Woronzeff (1934)
als Petroff
Lac aux dames (1934)
als Baron Dobbersberg
Du haut en bas (1933)
als M. Berger
Dans les Rues (1933)
als Le père Schlamp
Don Quichotte (1933)
als Gypsy King
Gehetzte Menschen (1932)
Die Herrin von Atlantis (1932)
als Graf Bielowski
L'Atlantide (1932)
als L'hetman de Jitomir (as Vl. Sokoloff)
Niemandsland (1931)
als Lewin
L'Opéra de quat'sous (1931)
als Smith
Die heilige Flamme (1931)
als Dr. Harvester
Die 3 Groschen-Oper (1931)
als Smith, the Jailer
Kismet (1931)
Liebling der Götter (1930)
als Boris Jussupoff
Abschied (1930)
als The Baron
Moral um Mitternacht (1930)
als Overseer
Westfront 1918: Vier von der Infanterie (1930)
als Proviantmeister
Das Schiff der verlorenen Menschen (1929)
als Grischa - the Cook
Sensation im Wintergarten (1929)
als Berry
Katharina Knie (1929)
als Julius, der Clown
Die weiße Sonate (1928)
als Violinvirtuose Dollhofer
Die Liebe der Jeanne Ney (1927)
als Zacharkiewicz
Der Sohn der Hagar (1927)
als Poleto
Die Abenteuer eines Zehnmarkscheines (1926)
als Rag picker
Hollywood Classic Special


ikwilfilmskijken © 2024