Einari Ketola

Geboortedatum:
04/23/1904
Geboorteplaats:
Impilahti, Finland:

Filmografie

Ihmemies (1979)
Päivä ennen (1978)
als Antikaisen Vilho, eläkepoliisi
Pojat (1962)
als (uncredited)
Naiset, jotka minulle annoit (1962)
als (uncredited)
Pinsiön parooni (1962)
als (uncredited)
Toivelauluja (1961)
Kankkulan kaivolla (1960)
als Helppo-Heikki
Pekka ja Pätkä neekereinä (1960)
als (uncredited)
Oho, sanoi Eemeli (1960)
als Einari
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)
als (uncredited)
Autuas eversti (1958)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä (1957)
als Kalle Kovanen
1918 (1957)
als Jyske
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa (1957)
als Sokeripala-Harris
Lain mukaan (1956)
als Korhonen
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa (1955)
als Restaurant Kaveri's Owner (uncredited)
Kiinni on ja pysyy (1955)
als Joonas
Ryysyrannan Jooseppi (1955)
als Kusti
Minä ja mieheni morsian (1955)
als Vocalist
Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955)
Laivan kannella (1954)
als Kinnari
Minä soitan sinulle illalla (1954)
als Kirjava
Kummituskievari (1954)
als Iikka
Noita palaa elämään (1952)
als Janne
Nokea ja kultaa (1945)
Niin se on, poijaat! (1942)
als Joonas Möttönen
Neljä naista (1942)
als Painter
Vihtori ja Klaara (1939)
als Policeman
Poikamiesten holhokki (1938)
als (uncredited)

Productie

Niin se on, poijaat!
Writer


ikwilfilmskijken © 2024