Anton Soini

Geboortedatum:
12/09/1888
Geboorteplaats:
Iisalmi, Finland:

Filmografie

Tulipunainen kyyhkynen (1961)
als Aitamaa
Molskis, sanoi Eemeli, molskis! (1960)
als Eemeli's Father
Komisario Palmun erehdys (1960)
als Worker
Kankkulan kaivolla (1960)
als Rantanen
Kaks' tavallista Lahtista (1960)
als (uncredited)
Skandaali tyttökoulussa (1960)
Pekka ja Pätkä neekereinä (1960)
als (uncredited)
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut (1960)
als (uncredited)
Oho, sanoi Eemeli (1960)
als Nestori
Lumisten metsien tyttö (1960)
als (uncredited)
Taas tapaamme Suomisen perheen (1959)
als (uncredited)
Kolmas laukaus (1959)
Punainen viiva (1959)
als Man in Meeting
Kovaa peliä Pohjolassa (1959)
Sven Tuuva (1958)
Autuas eversti (1958)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä miljonääreinä (1958)
als (uncredited)
Kahden ladun poikki (1958)
als Anton (uncredited)
Asessorin naishuolet (1958)
als Portrait Unveiler (uncredited)
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä (1957)
als V.P. (uncredited)
Niskavuori taistelee (1957)
als Rissanen
1918 (1957)
als Täi-Janne
Musta rakkaus (1957)
als Neighbor (uncredited)
Risti ja liekki (1957)
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa (1957)
als (uncredited)
Nummisuutarit (1957)
Pikku Ilona ja hänen karitsansa (1957)
als (uncredited)
Juha (1956)
als Uhtualainen (uncredited)
Olet mennyt minun vereeni (1956)
als Osto-ja myyntiliikkeen omistaja (uncredited)
Evakko (1956)
als Tahvo Kiesi
Silja – nuorena nukkunut (1956)
Lain mukaan (1956)
als Kievarin isäntä
Yhteinen vaimomme (1956)
als Janitor
Tyttö tuli taloon (1956)
als Man at store
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa (1955)
als Blind Musician (uncredited)
Kaunis Kaarina (1955)
als Pellonpää
Poika eli kesäänsä (1955)
als Isä Korkee
Pastori Jussilainen (1955)
als (uncredited)
Rakkaus kahleissa (1955)
als Blind Man (uncredited)
Nukkekauppias ja kaunis Lilith (1955)
als (uncredited)
Kukonlaulusta kukonlauluun (1955)
als (uncredited)
Kiinni on ja pysyy (1955)
Ryysyrannan Jooseppi (1955)
als Kötys-Heikki
Minä ja mieheni morsian (1955)
Veteraanin voitto (1955)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955)
als (uncredited)
Onni etsii asuntoa (1955)
als (uncredited)
Opri (1954)
als (uncredited)
Majuri maantieltä (1954)
als (uncredited)
Taikayö (1954)
als Liippanen
Hilmanpäivät (1954)
als Juho (uncredited)
Kaksi vanhaa tukkijätkää (1954)
als (uncredited)
Minä soitan sinulle illalla (1954)
als (uncredited)
Mä oksalla ylimmällä (1954)
als (uncredited)
Niskavuoren Aarne (1954)
als (uncredited)
Hei, rillumarei! (1954)
als (uncredited)
Morsiusseppele (1954)
Kunnioittaen (1954)
als (uncredited)
Kuningas kulkureitten (1953)
als Kulkuri
Senni ja Savon sulttaani (1953)
als (uncredited)
Me tulemme taas (1953)
als (uncredited)
Jälkeen syntiinlankeemuksen (1953)
als (uncredited)
2 hauskaa vekkulia (1953)
als Janitor
Pekka Puupää (1953)
als Päivystävä konstaapeli (uncredited)
Lentävä kalakukko (1953)
als (uncredited)
Varsovan laulu (1953)
als (uncredited)
Saariston tyttö (1953)
als Masa
Rantasalmen sulttaani (1953)
als (uncredited)
Niskavuoren Heta (1952)
als (uncredited)
Salakuljettajan laulu (1952)
als Kyläläinen
Kipparikvartetti (1952)
als Andersson (uncredited)
On lautalla pienoinen kahvila (1952)
als Äimä
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli? (1952)
als (uncredited)
Mitäs me taiteilijat (1952)
als Andersson
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Rikollinen nainen (1952)
als (uncredited)
…ja Helena soittaa (1951)
als Janatuinen
Rovaniemen markkinoilla (1951)
als (uncredited)
Tukkijoella (1951)
als Pietolan isäntä
Aila – Pohjolan tytär (1951)
als Morokka, Aila's father
Gabriel, tule takaisin (1951)
Lakeuksien lukko (1951)
als Simuna
Hallin Janne (1950)
Laitakaupungin laulu (1948)
als (uncredited)
Pikku-Matti maailmalla (1947)
als (uncredited)
Loviisa – Niskavuoren nuori emäntä (1946)
als Vähälä
Kirkastuva sävel (1946)
als (uncredited)
"Minä elän" (1946)
als Old man
Synnitön lankeemus (1943)
als (uncredited)
Valkoiset ruusut (1943)
als (uncredited)
Hevoshuijari (1943)
als (uncredited)
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Tyttö astuu elämään (1943)
als (uncredited)
August järjestää kaiken (1942)
als Nuutinen
Uuteen elämään (1942)
als Andersson (uncredited)
Oi, aika vanha, kultainen…! (1942)
als (uncredited)
Onnellinen ministeri (1941)
als (uncredited)
Täysosuma (1941)
als (uncredited)
Poikamies-pappa (1941)
als (uncredited)
Kaivopuiston kaunis Regina (1941)
als (uncredited)
Totinen torvensoittaja (1941)
als (uncredited)
Suomisen perhe (1941)
als Office Janitor (uncredited)
Jos oisi valtaa… (1941)
als (uncredited)
Kulkurin valssi (1941)
Oi, kallis Suomenmaa (1940)
als (uncredited)
Vihreä kulta (1939)
Koskenlaskijan morsian (1937)
als Master of Koskenalusta
Nummisuutarit (1923)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024