Gizem Emre

Geboortedatum:
04/19/1995
Geboorteplaats:
Berlin, Germany:

Filmografie

Chantal im Märchenland (2024)
als Zeynep
Rumspringa (2022)
als Ina
Fack ju Göhte 3 (2017)
als Zeynep
High Society (2017)
als Schwester Manuela
Einmal bitte alles (2017)
als Linda
Zaun an Zaun (2017)
als Aysel
Dimitrios Schulze (2016)
als Samira El Fani
Die Deutschlehrerin (2015)
als Neriman
Fack ju Göhte 2 (2015)
als Zeynep
Super-Dad (2015)
als Janette
As If We Were Somebody Else (2015)
als Jess
Nicht mein Tag (2014)
Fack ju Göhte (2013)
als Zeynep


ikwilfilmskijken © 2024