Irja Kuusla

Geboortedatum:
01/26/1904
Geboorteplaats:
Karstula, Finland:

Filmografie

Jussi Pussi (1970)
als Hotellin siivooja
Jengi (1963)
als Paavo's Mother (uncredited)
Pikku suorasuu (1962)
als (uncredited)
Kertokaa se hänelle… (1961)
Pikku Pietarin piha (1961)
Kultainen vasikka (1961)
als Maid at Store (uncredited)
Oksat pois… (1961)
als (uncredited)
Opettajatar seikkailee (1960)
als (uncredited)
Skandaali tyttökoulussa (1960)
als Mrs. Tuppurainen
Pekka ja Pätkä neekereinä (1960)
als Lunkreenska
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut (1960)
als (uncredited)
Nina ja Erik (1960)
als (uncredited)
Lumisten metsien tyttö (1960)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)
als (uncredited)
Punainen viiva (1959)
als Woman in Cottage (uncredited)
Vatsa sisään, rinta ulos! (1959)
als Kaisa
Sven Tuuva (1958)
als Örn's Wife
Autuas eversti (1958)
als (uncredited)
Kahden ladun poikki (1958)
als Jutihta
Äidittömät (1958)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä (1957)
als Mattsonska
Vihdoinkin hääyö… (1957)
als Maire (uncredited)
1918 (1957)
als (uncredited)
Herra sotaministeri (1957)
als Irja Jauro (uncredited)
Vääpeli Mynkhausen (1957)
als Kusti's Wife (uncredited)
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa (1957)
als Iltatuuli / Mattsonska
Pikku Ilona ja hänen karitsansa (1957)
als (uncredited)
Lain mukaan (1956)
als Kievarin emäntä
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa (1955)
als 1st Old Maid (uncredited)
Pastori Jussilainen (1955)
als (uncredited)
Neiti talonmies (1955)
als (uncredited)
Nukkekauppias ja kaunis Lilith (1955)
als (uncredited)
Kukonlaulusta kukonlauluun (1955)
als Eedla (uncredited)
Rakas lurjus (1955)
als Eedla
Onni etsii asuntoa (1955)
als (uncredited)
Opri (1954)
als (uncredited)
Majuri maantieltä (1954)
als Irja
Taikayö (1954)
als (uncredited)
Hilmanpäivät (1954)
als (uncredited)
Niskavuoren Aarne (1954)
als (uncredited)
Alaston malli karkuteillä (1953)
als 1. akka
Hilja – maitotyttö (1953)
als (uncredited)
Senni ja Savon sulttaani (1953)
als Bertta Tuura
Pekka Puupää (1953)
als Lihava rouvashenkilö (uncredited)
Varsovan laulu (1953)
als (uncredited)
Saariston tyttö (1953)
als Saara
Salakuljettajan laulu (1952)
als Tornionjokilaaksolainen
Lännen lokarin veli (1952)
als (uncredited)
Jees, olympialaiset, sanoi Ryhmy (1952)
als palvelijatar
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Rikollinen nainen (1952)
als (uncredited)
Tytön huivi (1951)
Katarina kaunis leski (1950)
Tanssi yli hautojen (1950)
als (uncredited)
Maija löytää sävelen (1950)
als Anna Lindholm
Tapahtui kaukana (1950)
als (uncredited)
Katupeilin takana (1949)
Aaltoska orkaniseeraa (1949)
als (uncredited)
Prinsessa Ruusunen (1949)
als Cobbler's Wife
Hormoonit valloillaan (1948)
als eukko
Haaviston Leeni (1948)
als Mrs. Jäppilä
Kultamitalivaimo (1947)
als Applicant
Hedelmätön puu (1947)
als Nurse (uncredited)
Kuudes käsky (1947)
als (uncredited)
"Minä elän" (1946)
Nuoruus sumussa (1946)
als (uncredited)
Naimisiin päiväksi (1946)
als Eeva
En ole kreivitär (1945)
als Maija
Nokea ja kultaa (1945)
als (uncredited)
Vain sinulle (1945)
als Lempi (uncredited)
Ristikon varjossa (1945)
als (uncredited)
Suomisen Olli rakastuu (1944)
als Keiju
Miesmalli (1944)
als Hulda (uncredited)
Ballaadi (1944)
als Tilda
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als Eriikka
Suomisen Ollin tempaus (1942)
als Mrs. Suominen
Onnellinen ministeri (1941)
als (uncredited)
Täysosuma (1941)
als Typist
Poikamies-pappa (1941)
als (uncredited)
Kaivopuiston kaunis Regina (1941)
als Matilda
Suomisen perhe (1941)
als Person at Party (uncredited)
Kulkurin valssi (1941)
als (uncredited)
Tavaratalo Lapatossu & Vinski (1940)
als Amalia Senttinen
Runon kuningas ja muuttolintu (1940)
als Liisa (uncredited)
Lapseni on minun… (1940)
als (uncredited)
Aatamin puvussa – ja vähän Eevankin… (1940)
als Liina
Suotorpan tyttö (1940)
als (uncredited)
Jumalan tuomio (1939)
als Mari (uncredited)
Halveksittu (1939)
als (uncredited)
Helmikuun manifesti (1939)
als (uncredited)
Eteenpäin – elämään (1939)
als Mari (uncredited)
Vieras mies tuli taloon (1938)
als (uncredited)
Rykmentin murheenkryyni (1938)
als Naapurin vaimo (uncredited)
Poikamiesten holhokki (1938)
als (uncredited)
Jääkärin morsian (1938)
als (uncredited)
Niskavuoren naiset (1938)
als (uncredited)
Asessorin naishuolet (1937)
als Janitor's Wife (uncredited)
Vaimoke (1936)
als (uncredited)
VMV 6 (1936)
als Waitress (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2023