Robert Hamilton

Geboortedatum:
04/26/1955
Geboorteplaats:
Oklahoma City, Oklahoma, USA:

Filmografie

Meat (1994)
als Ronnie
The Woman in Black (1989)
als Mr. Girdler
The Wolves of Willoughby Chase (1989)
als Coal Man
The Firm (1989)
als Pullen
A Prayer for the Dying (1987)
als Husband
Up Line (1987)
als Frank Daniels
No Surrender (1985)
als Special Branch Officer
The Long Good Friday (1980)
als Flynn
Porridge (1979)
als Cox
Light (1979)
als Bill Martin
Stronger Than the Sun (1978)
als Security Guard


ikwilfilmskijken © 2024