Waldemar Wohlström

Geboortedatum:
08/08/1879
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Katarina kaunis leski (1950)
Tanssi yli hautojen (1950)
Naiskohtaloita (1947)
als Andersson
"Minä elän" (1946)
als Carl Johan Granberg
Ja alla oli tulinen järvi (1937)
als (uncredited)
Taistelu Heikkilän talosta (1936)
Tukkipojan morsian (1931)
Erämaan turvissa (1931)
als juhliva lappalainen
Rovastin häämatkat (1931)
als Jalmari Arpola
Hjärtats triumf (1929)
als Heikka
Meidän poikamme (1929)
Elämän maantiellä (1927)
als Tarini
Muurmanin pakolaiset (1927)
als Police Officer Simpura
Meren kasvojen edessä (1926)
Murtovarkaus (1926)
als Antti Ahola
Polyteekkarifilmi (1924)
Vem dömer (1922)


ikwilfilmskijken © 2024