Laila Rihte

Geboortedatum:
04/21/1912
Geboorteplaats:
Orimattila, Finland:

Filmografie

Jengi (1963)
als (uncredited)
Totuus on armoton (1963)
als Woman outside of courthouse
"Ei se mitään!" sanoi Eemeli (1962)
als (uncredited)
Se alkoi omenasta (1962)
als Sairaanhoitaja (uncredited)
Älä nuolase… (1962)
als (uncredited)
Me (1961)
als (uncredited)
Kertokaa se hänelle… (1961)
Kuu on vaarallinen (1961)
als (uncredited)
Kultainen vasikka (1961)
als Flower Vendor (uncredited)
Oksat pois… (1961)
als (uncredited)
Miljoonavaillinki (1961)
Kaasua, komisario Palmu! (1961)
als Cleaner
Tyttö ja hattu (1961)
als (uncredited)
Olin nahjuksen vaimo (1961)
als (uncredited)
Minkkiturkki (1961)
als (uncredited)
Opettajatar seikkailee (1960)
als Mari (uncredited)
Kankkulan kaivolla (1960)
als Hulta
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut (1960)
als (uncredited)
Nina ja Erik (1960)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)
als (uncredited)
Punainen viiva (1959)
als Meeting Guest (uncredited)
Ei ruumiita makuuhuoneeseen (1959)
als (uncredited)
Autuas eversti (1958)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä miljonääreinä (1958)
als (uncredited)
Asessorin naishuolet (1958)
als Waitress
Äidittömät (1958)
als (uncredited)
Vihdoinkin hääyö… (1957)
als (uncredited)
1918 (1957)
als (uncredited)
Olet mennyt minun vereeni (1956)
als Mari, Tarraksen sisäkkö (uncredited)
Kaunis Kaarina (1955)
als (uncredited)
Helunan häämatka (1955)
Nukkekauppias ja kaunis Lilith (1955)
als (uncredited)
Minä ja mieheni morsian (1955)
Opri (1954)
als (uncredited)
Majuri maantieltä (1954)
als (uncredited)
Hilmanpäivät (1954)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä (1954)
als (uncredited)
Niskavuoren Aarne (1954)
als (uncredited)
Alaston malli karkuteillä (1953)
als Nainen sillalla
Hilja – maitotyttö (1953)
als (uncredited)
Siltalan pehtoori (1953)
als Housemaid
Pekka Puupää kesälaitumilla (1953)
als Mrs. Pykälä
Vain laulajapoikia (1951)
Serenaadiluutnantti (1949)
als Aino
Kalle Aaltosen morsian (1948)
als Marja Niittylä
Kilroy sen teki (1948)
als Siiri
Loviisa – Niskavuoren nuori emäntä (1946)
als Liisu
Miesmalli (1944)
als Tuulikki
Sylvi (1944)
als Anni Vidgren
Synnitön lankeemus (1943)
als Woman on Stage
Hevoshuijari (1943)
als Hessu
Tyttö astuu elämään (1943)
als Lillukka Koponen
Niin se on, poijaat! (1942)
als Pirkko Tujunen
Avioliittoyhtiö (1942)
als Ellen Berg
Poikamies-pappa (1941)
als Tuulia Kompura
Totinen torvensoittaja (1941)
als Raili Ilmonen
Kulkurin valssi (1941)
als Stiina
Tavaratalo Lapatossu & Vinski (1940)
als Kirsti Pohtonen
Runon kuningas ja muuttolintu (1940)
als Sofi
SF-paraati (1940)
als Laila Koskeli
Lapatossu ja Vinski olympia-kuumeessa (1939)
als Raili Saro
Halveksittu (1939)
als Siviä Syrjänen
Helmikuun manifesti (1939)
als Elna Kotka
Nummisuutarit (1938)
als Jaana
Olenko minä tullut haaremiin (1938)
als Aili Viheroja
Kuriton sukupolvi (1937)
als Jaana Varavaara
Lapatossu (1937)
als Irja Laurila
Kuin uni ja varjo (1937)
als Kerttu
Asessorin naishuolet (1937)
als Vieno
Pohjalaisia (1936)
als Liisa
Kaikenlaisia vieraita (1936)
als Hilkka Kokko / Elli Salo
Roinilan talossa (1935)
als Elli Ojala
Syntipukki (1935)
als (uncredited)
Meidän poikamme ilmassa – me maassa (1934)
als (uncredited)
Minä ja ministeri (1934)
als (uncredited)
Pikku myyjätär (1933)
als Nainen kutsuilla
Ne 45000 (1933)
als Annikki
Meidän poikamme merellä (1933)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024