Paul Willson

Geboortedatum:
12/25/1945
Geboorteplaats:
Fairmont, Minnesota, USA:

Filmografie

FDR: American Badass! (2012)
als Winston Churchill
Punching the Clown (2010)
als Bill
Pups of Liberty: The Boston Tea-Bone Party (2009)
als John Kennel (voice)
Cook-Off! (2007)
als Mike Sweazy
The Toast (2005)
als Videographer
L.A. D.J. (2004)
als Uncle Marty
Recess: Taking the Fifth Grade (2003)
als Mr. Detweiller (voice)
Alex & Emma (2003)
als Whistling John Shaw
Audrey's Rain (2003)
als Harry
Barstow 2008 (2001)
als Benny Finch
Recess: School's Out (2001)
als Coach Kloogie / Mr. Detweiler (voice)
Office Space (1999)
als Bob Porter
Kisses in the Dark (1998)
als Drunk
Plughead Rewired: Circuitry Man II (1994)
als Beany
Motorama (1991)
als Cook
Problem Child 2 (1991)
als Smith
Circuitry Man (1990)
als Beany
976-EVIL (1988)
als Mr. Michaels
Moving (1988)
als Mr. Seeger
My Best Friend Is a Vampire (1987)
als Grimsdyke
Return to Mayberry (1986)
als Ben Woods
The Garry Shandling Show: 25th Anniversary Special (1986)
als Pete
Pecos Bill (1986)
als Preacher
Rodney Dangerfield: Exposed! (1985)
als Various
Protocol (1984)
als T. V. Commentator
The Rodney Dangerfield Special: I Can't Take It No More (1983)
als Various
The Devonsville Terror (1983)
als Walter Gibbs
BrainWaves (1983)
als Dr. Schroder
The Sting II (1983)
als Man in Ticket Line
Mae West (1982)
als Abbey
Gridlock (1980)
als Danny
Solly’s Diner (1980)
als Drunk
The Goodbye Girl (1977)
als Improvisation Group
The Pack (1977)
als Tommy
Cracking Up (1977)
The Strawberry Statement (1970)
als Guerilla Theatre Troupe

Productie

The Toast
Producer


ikwilfilmskijken © 2024