Aku Korhonen

Geboortedatum:
12/29/1892
Geboorteplaats:
Käkisalmi, Finland:

Filmografie

Vieras mies (1957)
als Hermanni
Musta rakkaus (1957)
als Doctor
Silja – nuorena nukkunut (1956)
als Rantoon professori
Lähellä syntiä (1955)
Kukonlaulusta kukonlauluun (1955)
als Aaretti Kivistö
Tähtisilmä (1955)
als Professor Hukkinen
Minä ja mieheni morsian (1955)
als Eemeli Perttula
Onni etsii asuntoa (1955)
als Roope Römsten
Leena (1954)
als Männikkö, editor of Iltatorvi
Rakastin sinua, Hilde (1954)
als Harkko
Taikayö (1954)
als Verneri Jokainen
Kun on tunteet (1954)
als Pekka
Morsiusseppele (1954)
als Uncle John
Sillankorvan emäntä (1953)
als Eetu Savela
Me tulemme taas (1953)
als Alpertti
Maailman kaunein tyttö (1953)
als Mr. Coleman
Noita palaa elämään (1952)
als Baron Hallberg
Sadan miekan mies (1951)
Lakeuksien lukko (1951)
als Tuomas Kantola
Tapahtui kaukana (1950)
als Sotka-Jussi
Köyhä laulaja (1950)
als Jussi Keitele
Amor hoi! (1950)
als Söderberg - Janitor
Orpopojan valssi (1949)
als S. Juurioja
Prinsessa Ruusunen (1949)
als Master Elf
Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi (1949)
als Professor
Pontevat pommaripojat (1948)
als José Carillo 'Harry Brown'
Ruusu ja kulkuri (1948)
als A.E. Hagfors
Kilroy sen teki (1948)
als Oiva Kettunen
Laitakaupungin laulu (1948)
als Sokea-Hanski
Särkelä itte (1947)
als Heroja
Kuudes käsky (1947)
Kirkastuva sävel (1946)
als Peter Blomqvist
Menneisyyden varjo (1946)
als Vesa
Matkalla seikkailuun (1945)
als Fredrik Lehtonen
Ristikon varjossa (1945)
als Pekka Kierto
Nainen on valttia (1944)
als Professor
Vaivaisukon morsian (1944)
Valkoiset ruusut (1943)
als Severi
Tuomari Martta (1943)
als Gustaf Schroderus
August järjestää kaiken (1942)
als August Kivipaasi
Uuteen elämään (1942)
als Kalle Karlsson
Onni pyörii (1942)
als Clauson
Täysosuma (1941)
als Aku Karppala
Jos oisi valtaa… (1941)
als Mikko Nousiainen
Yövartija vain… (1940)
als Virtanen
Tavaratalo Lapatossu & Vinski (1940)
als Lapatossu
SF-paraati (1940)
als Aku Ruusunen
Suotorpan tyttö (1940)
als Helga's Father
Pikku pelimanni (1939)
Lapatossu ja Vinski olympia-kuumeessa (1939)
als Lapatossu
Takki ja liivit pois! (1939)
als Sakari Vartio
Jumalan tuomio (1939)
als Gran
Halveksittu (1939)
als Konsta Jänkälä
Helmikuun manifesti (1939)
als Bobrikoff
Nummisuutarit (1938)
als Topias Tuomaanpoika
Vieras mies tuli taloon (1938)
als Hermanni Metsäkulma
Rykmentin murheenkryyni (1938)
als Robert Routanen
Olenko minä tullut haaremiin (1938)
als Salomon Harju
Tulitikkuja lainaamassa (1938)
als Antti Ihalainen
Kuriton sukupolvi (1937)
als A.B. Huitu
Lapatossu (1937)
als Lapatossu
Kuin uni ja varjo (1937)
Asessorin naishuolet (1937)
als Alfred Haaravirta
Pohjalaisia (1936)
als Salttu
Kaikenlaisia vieraita (1936)
als Sora
Onnenpotku (1936)
als Jussi Mäkinen
Helsingin kuuluisin liikemies (1934)
als Kalle Liljepek
Sininen varjo (1933)
als Prosecutor
Tukkipojan morsian (1931)
Erämaan turvissa (1931)
als juhliva lappalainen
Kajastus (1930)
als Nikolai Bobrikoff
Korkein voitto (1929)
als Vakooja
Suursalon häät (1924)


ikwilfilmskijken © 2024