Mauri Jaakkola

Geboortedatum:
10/18/1926
Geboorteplaats:
Kuusankoski, Finland:

Filmografie

Bis später - ich muss mich erschiessen (1984)
Meiltähän tämä käy (1973)
als paperikonemies Kauhanen
Vodkaa, komisario Palmu (1969)
als Butler
Täällä Pohjantähden alla (1968)
als Kalle Silander
Turkasen tenava! (1963)
als (uncredited)
Totuus on armoton (1963)
als witness Puumalainen
Kertokaa se hänelle… (1961)
als (uncredited)
Kultainen vasikka (1961)
als Man Attaching Sign (uncredited)
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut (1960)
als (uncredited)
Punainen viiva (1959)
als Meeting Guest (uncredited)
Vääpelin kauhu (1957)
als Recruit
Kuriton sukupolvi (1957)
als Lopponen
Elokuu (1956)
als Ylioppilaskaveri
Lain mukaan (1956)
als Man on Street (uncredited)
Villi Pohjola (1955)
als Hautausurakoitsijan apulainen
Säkkijärven polkka (1955)
als Konduktööri
Miljonäärimonni (1953)
als Korpraali
2 hauskaa vekkulia (1953)
als Mies katsomossa
Kolmiapila (1953)
als Tarjoilija
Salakuljettajan laulu (1952)
als Merimies
Noita palaa elämään (1952)
als Chaplain (uncredited)
Kaikkien naisten monni (1952)
als Alokas
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Kulkurin tyttö (1952)
als Stable man
Tytön huivi (1951)
Rion yö (1951)
als (uncredited)
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin (1950)
als Otukka Mutanen
Katarina kaunis leski (1950)
als Mikko
Hallin Janne (1950)
Tanssi yli hautojen (1950)
als Antti Karppanen
Maija löytää sävelen (1950)
als (uncredited)
Tapahtui kaukana (1950)
als (uncredited)
Köyhä laulaja (1950)
als (uncredited)
Isäpappa ja keltanokka (1950)
Professori Masa (1949)
als Niilola
Katupeilin takana (1949)
als Joose
Orpopojan valssi (1949)
als (uncredited)
Aaltoska orkaniseeraa (1949)
als (uncredited)
Serenaadiluutnantti (1949)
als Pekka Holopainen
Prinsessa Ruusunen (1949)
als Kettlemaker
Ruma Elsa (1949)
als Janitor (uncredited)
Laulava sydän (1948)
als (uncredited)
Kultamitalivaimo (1947)
als (uncredited)
Pikajuna pohjoiseen (1947)
Kirkastuva sävel (1946)
als (uncredited)
"Minä elän" (1946)
als Simeoni (uncredited)

Productie

Aatamin puvussa… ja vähän Eevankin
Location Manager
Akseli ja Elina
Location Manager
Vodkaa, komisario Palmu
Location Manager
Professori Masa
Location Manager


ikwilfilmskijken © 2024