Kyllikki Väre

Geboortedatum:
03/13/1912
Geboorteplaats:
Vaasa, Finland:

Filmografie

Härmästä poikia kymmenen (1950)
als Maija
Maija löytää sävelen (1950)
als Parfyymi-Anna
Katupeilin takana (1949)
als Elma Lindgren
Särkelä itte (1947)
als Margit Grankvist
Pimeänpirtin hävitys (1947)
als Loviisa
Nuoruus sumussa (1946)
als Elli
Menneisyyden varjo (1946)
als Saara Reims
Kyläraittien kuningas (1945)
als Eeva
Suviyön salaisuus (1945)
Herra ja ylhäisyys (1944)
als Lola
Vaivaisukon morsian (1944)
als Torpan-Mari (uncredited)
Tuomari Martta (1943)
als Hento Kunttu
August järjestää kaiken (1942)
als Inga
Avioliittoyhtiö (1942)
als Vera Broms (uncredited)
Onni pyörii (1942)
als Mimmi
Runon kuningas ja muuttolintu (1940)
als Amanda Björkstén (uncredited)
Lapseni on minun… (1940)
als Tiina (uncredited)
Jumalan tuomio (1939)
als Karin Berger
Kuriton sukupolvi (1937)
als Veera (uncredited)
Juha (1937)
als Kesätyttö (Summer girl)


ikwilfilmskijken © 2024