Michalina Olszańska

Geboortedatum:
06/29/1992
Geboorteplaats:
Warsaw, Poland:

Filmografie

Kulej (2024)
als Helena Kulej
Horror Story (2023)
als Sonia
Pátria (2023)
Operacja: Soulcatcher (2023)
als Eliza Mazur
Pokolenie Ikea (2023)
als Olga
Bejbis (2022)
als Luiza Metelska
Spadek (2022)
Vivaldi: Stabat Mater (2021)
My Name Is Sara (2020)
als Nadya
Mr. Jones (2019)
als Yulia
Carga (2018)
als Viktoriya / Alanna
Techno (2018)
als Sonia
Собибор (2018)
als Hanna
Матильда (2017)
als Matilda Kschessinska
Off the Hook: The Making of 'The Lure' (2017)
als Self
Syn Królowej Śniegu (2017)
als Anna
Muzzikanti (2017)
als Klára
Legendy Polskie: Operacja Bazyliszek (2016)
als Rzepicha
Já, Olga Hepnarová (2016)
als Olga Hepnarová
Córki dancingu (2015)
als Syrena Złota
Anatomia zła (2015)
als Halina
Żyć nie umierać (2015)
als Ania Zaręba, córka Małgorzaty
Ojciec (2015)
als Alicja
Tygrys (2015)
als Her
Piąte. Nie odchodź! (2015)
als Roma Malinowska, córka Andrzeja
Warsaw by Night (2015)
als Agnieszka
Miasto 44 (2014)
als Dancing Girl
Facet (nie)potrzebny od zaraz (2014)
als Student
Jack Strong (2014)
als Iza
Dead Burt


ikwilfilmskijken © 2024