David Cubitt

Geboortedatum:
03/18/1965
Geboorteplaats:
Ilford, Essex, England, UK:

Filmografie

American Woman (2019)
als Agent John Spivey
Juggernaut (2017)
als Dean Gamble
The Colossal Failure of the Modern Relationship (2017)
als Richard Avery
Black Chicks (2017)
als Man
Shut In (2016)
als Doug Hart
Stonewall (2015)
als Coach Winters
Seventh Son (2014)
als Rogue Knight
Bad City (2014)
als Dominic Kincaid
No Clue (2014)
als Horn
Dangerous Intuition (2013)
als Dan Beckman
Taken Back: Finding Haley (2012)
als Dave
Snowmageddon (2011)
als John Miller
Possessing Piper Rose (2011)
als Ben Maxwell
Bond of Silence (2010)
als Bob McIntosh
10.5: Apocalypse (2006)
als Dr. Jordan Fisher
Rapid Fire (2006)
als George Smith
Finding John Christmas (2003)
als Noah Greeley
Ali (2001)
als Robert Lipsyte
The Perfect Son (2000)
als Theo
To Love, Honor, & Betray (1999)
als Charlie
Keeping the Promise (1997)
als Boat Agent
I Shot a Man in Vegas (1996)
als Johnny
Alive (1993)
als Fito Strauch
A Killer Among Friends (1992)
als Greg Monroe
K2 (1991)
als Peter


ikwilfilmskijken © 2021