Leonard L. Thomas

Geboortedatum:
08/31/1961
Geboorteplaats:
Muskogee, Oklahoma, USA:

Filmografie

Consinsual (2010)
als Detective Edwards
Black Snake Moan (2006)
als Deke Woods
Twisted (2004)
als Mills' Aide
xXx (2002)
als NSA Agent
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)
als Roth-Del Masona - Arena Jedi (uncredited)
Changing Lanes (2002)
als Newsroom Reporter
The Negotiator (1998)
als Allen
Eve's Bayou (1997)
als Maynard
One Eight Seven (1997)
als New York Assistant Principal
A Time to Kill (1996)
als Man in Lumberyard
Girl 6 (1996)
als Co-Agent
Clockers (1995)
als Onion, Bar Patron
Major Payne (1995)
als Bleeding Soldier
Drop Squad (1994)
als XB
Dangerous Game (1993)
als Prop Guy
Bad Lieutenant (1992)
als Cop #2
Malcolm X (1992)
als Leon Davis
The Return of Superfly (1990)
als Joey
King of New York (1990)
als Blood
Do the Right Thing (1989)
als Punchy
The Laser Man (1988)
als Sgt. Williams
School Daze (1988)
als General George Patton

Productie

Jackie Brown
Driver


ikwilfilmskijken © 2023