Robert Walker Jr.

Geboortedatum:
04/15/1940
Geboorteplaats:
Queens, New York City, New York, USA:

Filmografie

Lock It Up Dog (2017)
Strangers on a Train: A Hitchcock Classic (2004)
als Self
Fatal Charm (1990)
als Edgar Perkins
Evil Town (1987)
als Mike Segal
Heated Vengeance (1985)
als Cleaver
The Devonsville Terror (1983)
als Matthew Pendleton
Making of a Male Model (1983)
als Joseph
Hambone and Hillie (1983)
als The Wanderer
Olivia (1983)
als Mike
Angkor: Cambodia Express (1982)
als Andrew Cameron
The Passover Plot (1976)
als Bar Talmi
Gone with the West (1975)
als Sheriff of Black Miller
Dr. Shagetz (1975)
als Mike Segal
The Spectre of Edgar Allan Poe (1974)
als Edgar Allan Poe
Death in Space (1974)
als Major Barry Wolfe
Hex (1973)
als Chupo
Don Juan ou si Don Juan ├ętait une femme... (1973)
als Le guitariste
Beware! The Blob (1972)
als Bobby Hartford
La Route de Salina (1970)
als Jonas
The Man from O.R.G.Y. (1970)
als Steve Victor
Young Billy Young (1969)
als Billy Young
Easy Rider (1969)
als Jack
Agilok & Blubbo (1969)
als Agilok
Killers Three (1968)
als Johnny Warder
The Face of Eve (1968)
als Mike Yates
The Savage Seven (1968)
als Johnnie
The War Wagon (1967)
als Billy Hyatt
The Happening (1967)
als Herby
Ensign Pulver (1964)
als Ensign Frank Pulver
The Ceremony (1963)
als Dominic
The Hook (1963)
als Pvt. O.A. Dennison


ikwilfilmskijken © 2024