Martin Walker

Geboortedatum:
07/27/1901
Geboorteplaats:
Harrow, England, UK:

Filmografie

The Belles of St. Trinian's (1954)
als Hankinson
Black 13 (1953)
als Prof. Barclay
Lisbon Story (1946)
als Journalist
This England (1941)
als Seigneur
Love on the Dole (1941)
als Ned Narkey
Murder in Soho (1939)
als Inspector Hammond
The Drum (1938)
als Herrick
The Green Cockatoo (1937)
The Vicar of Bray (1937)
als Sir Patrick Condon
Sensation (1936)
als Dimmitt
Sanders of the River (1935)
als J. Ferguson
Mimi (1935)
als Schaunard
Anything Might Happen (1934)
als Kenneth Waring
Help Yourself (1932)
als George Quinnock
The Flying Fool (1931)
als Jim Lancer
A Bill of Divorcement (1922)
als Kit Pumphery

Productie

Urban Hymn
Unit Manager


ikwilfilmskijken © 2024