Noah Jupe

Geboortedatum:
02/25/2005
Geboorteplaats:
Islington, London, England:

Filmografie

A Quiet Place Part II (2020)
als Marcus Abbott
Ford v Ferrari (2019)
als Peter Miles
Honey Boy (2019)
als Otis Lort (12 years old)
Holmes & Watson (2018)
als Doxy
That Good Night (2018)
als Ronaldo
A Quiet Place (2018)
als Marcus Abbott
The Titan (2018)
als Lucas Janssen
Wonder (2017)
als Jack Will
Suburbicon (2017)
als Nicky Lodge
The Man with the Iron Heart (2017)
als Vlastimil "Aťa" Moravec
The Last Dragonslayer (2016)
als Tiger Prawns
A Song for Jenny (2015)
als William
My Pretty Pony
als Clive Banning


ikwilfilmskijken © 2020