Theodore Lehmann

Geboortedatum:
07/26/1922
Geboorteplaats:
Hutchinson, Kansas, USA:

Filmografie

Dinner at Eight (1989)
als Gustave
Death by Dialogue (1988)
als Uncle Ive
Robotech II: The Sentinels (1988)
als Exedore
Surrender (1987)
als Dream Lawyer
Under the Rainbow (1981)
als Hitler
Flamingo Road (1980)
Elvis (1979)
Mule Feathers (1977)
als Musko
The Bingo Long Traveling All-Stars & Motor Kings (1976)
als Lars Bostrum
Black Bart (1975)
als Mr. Swenson
The Road Hustlers (1968)
als Hagar
Cottonpickin' Chickenpickers (1967)
als Uncle Ned
Las Vegas Hillbillys (1966)


ikwilfilmskijken © 2024