Jean-Marc Barr

Geboortedatum:
09/27/1960
Geboorteplaats:
Bitburg, Rhineland-Palatinate, Germany:

Filmografie

Cicha Ziemia (2022)
als Arnaud
Garçon chiffon (2020)
als The director
Pivnica (2018)
als Milan
Telefonul (2018)
als (voice)
Cut Off (2018)
als Trevor De Blanc
Grain (2017)
als Erol
Dolphin Man (2017)
als Narrator
Dopo la guerra (2017)
als Jérôme
UK18 (2017)
als The Foreigner
Wax: We Are The X (2016)
als Jean-Christophe Touchalier
Whoever Was Using This Bed (2016)
Nymphomaniac (2014)
als Debtor Gentleman
السراب الأخير (2014)
als Justin Livingstone
Nymphomaniac: Vol. II (2013)
als Debtor Gentleman
Big Sur (2013)
als Jack Kerouac
Manhattan Romance (2013)
als Alex
Fantasmes! - Sexe, Fiction et Tentations (2013)
als Himself
Vandal (2013)
als Paul, l'oncle
E la chiamano estate (2012)
als Dino
Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem (2011)
als Brian
American Translation (2011)
als William
Les yeux de sa mère (2011)
als Jean-Paul Tremazan
Dimension (2010)
La Cité (2010)
als Dr. Max Orswell
Non Ma Fille, Tu N'iras Pas Danser (2009)
als Nigel
Parc (2009)
als Paul Marteau
Baby Blues (2008)
als Dan
La Maison Nucingen (2008)
als William Henry James III
The Anarchist's Wife (2008)
als Pierre
Schau mir in die Augen, Kleiner (2007)
als Himself
Direktøren for det hele (2006)
als Spencer
Manderlay (2005)
als Mr. Robinsson
Tara Road (2005)
als Andy
Crustacés et coquillages (2005)
als Didier
Anecdotes from Europa (2005)
als Interviewee
CQ2: Tout près du sol (2004)
als Steven
Saltimbank (2003)
als Frédéric Saltim
Le Divorce (2003)
als Maitre Bertram
Dogville (2003)
als Man with the big Hat
Les fils de Marie (2002)
als Paul
La sirène rouge (2002)
als Hugo
Being Light (2001)
als Jack Lesterhoof
The Name of This Film Is Dogme95 (2000)
als Himself
Too Much Flesh (2000)
als Lyle
Dancer in the Dark (2000)
als Norman
FreeDogme (2000)
als Himself
J'aimerais pas crever un dimanche (1998)
Ça ne se refuse pas (1998)
als Alex
Folle d'elle (1998)
als Marc
The Scarlet Tunic (1998)
als Matthaus Singer
St. Ives (1998)
als Captain Jacques de Keroual de Saint-Yves
Tranceformer: A Portrait of Lars von Trier (1997)
Les Infidèles (1997)
Lifeline (1996)
als Patrick LeMay
Breaking the Waves (1996)
als Terry
Marciando nel buio (1996)
als Silvio Roatto
L'échappée belle (1996)
als Emmanuel Barnes
Iron Horsemen (1995)
als Robert
Le fils préféré (1994)
als Philippe
Les faussaires (1994)
als Jack Baker
La peste (1992)
als Jean Tarrou
Europa (1991)
als Leopold Kessler
Le brasier (1991)
Le Grand Bleu (1988)
als Jacques Mayol
Maurice (1987)
als French colleague
Hope and Glory (1987)
als Bruce
Going for the Gold: The Bill Johnson Story (1985)
als Scott
King David (1985)
als Absalom
Halo of Stars
als Gerald
The Pod Generation
als The Founder


ikwilfilmskijken © 2022