Russ McCubbin

Geboortedatum:
01/16/1935
Geboorteplaats:
Charleston, West Virginia, USA:

Filmografie

Another 48 Hrs. (1990)
als Doorman
Hell Hunters (1988)
als Kong
Revolt (1986)
als Mr. Macintosh
Sudden Impact (1983)
als Eddie
Cheaper to Keep Her (1981)
als Man On Toilet
Chester, Yesterday’s Horse (1974)
als Russ Benson
High Plains Drifter (1973)
als Fred Short
Hacksaw (1971)
als Dusty Trent
Myra Breckinridge (1970)
als Leticia's Driver (uncredited)
Cain's Cutthroats (1970)
als Crawford
The FBI Story (1959)
als Ku Klux Klan Member / Man Setting In Diner (uncredited)
Cry Tough (1959)

Productie

Myra Breckinridge
Stunts
Camelot
Stunts


ikwilfilmskijken © 2024