Elena Irureta

Geboortedatum:
07/30/1955
Geboorteplaats:
Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, Spain:

Filmografie

¿Quién es quién? (2024)
El bus de la vida (2024)
als Manuela
Políticamente incorrectos (2024)
Ocho apellidos marroquís (2023)
als Carmen Aguirre
La ermita (2023)
als Edurne
Betiko gaua (2023)
als Elena
Los buenos modales (2023)
De Caperucita a loba (2023)
Sin ti no puedo (2022)
als Maite
Kinka (2021)
als Mari
Nigandik (2020)
als Ama
Agur Etxebeste! (2019)
als María Luisa
Igelak (2016)
als Nurse
Gernika (2016)
als Aunt Begoña
A escondidas (2014)
Promoción fantasma (2012)
als Education Counselor
Bon appétit (2010)
als Daniel's Mother
Zorion perfektua (2009)
als Ainhoa's mother
Aupa Etxebeste! (2005)
als Maria Luisa Etxebeste
Te doy mis ojos (2003)
als Carmen
Sobreviviré (1999)
als Marivi
Sí, quiero... (1999)
Flores de otro mundo (1999)
als Marirrosi
Pecata minuta (1999)
als Sor Rufina
A ciegas (1997)
als Aitzpea
Airbag (1997)
Hola, ¿estás sola? (1995)
als Mariló
La madre muerta (1993)
als Director Woman
La ardilla roja (1993)
als Begoña
Ke arteko egunak (1990)
La monja alférez (1987)
Axut (1976)


ikwilfilmskijken © 2024