Eduardo Noriega

Geboortedatum:
08/01/1973
Geboorteplaats:
Santander, Cantabria, Spain:

Filmografie

In the Fire (2023)
als Nicolas Marquez
Sposa in rosso (2022)
als Leon
La marca del demonio (2020)
als Padre Tomás
Les Traducteurs (2019)
als Javier Casal
La Boya (2019)
Perfectos desconocidos (2017)
als Eduardo
Llueven vacas (2017)
als Fernando
Nuestros amantes (2016)
als Carlos
Los miércoles no existen (2015)
als Pablo
La Belle et la Bête (2014)
als Perducas
Presentimientos (2013)
als Félix
Sweetwater (2013)
als Miguel Ramírez
The Last Stand (2013)
als Gabriel Cortez
Una pistola en cada mano (2012)
als P.
Blackthorn (2011)
als Ing. Eduardo Apodaca
Agnosia (2010)
als Carles
Gigola (2010)
als Tony
El mal ajeno (2010)
als Diego
Petit Indi (2009)
als Sergi
El último truco (2008)
als Simón Cárdenas
Vantage Point (2008)
als Enrique
TransSiberian (2008)
als Carlos
Canciones de amor en Lolita's Club (2007)
als Raúl / Valentín
Regreso a Moira (2006)
als Man Looking at Statue (uncredited)
Alatriste (2006)
als Conde de Guadalmedina
El método (2005)
als Carlos
Che Guevara (2005)
als Ernesto 'Che' Guevara
Mon ange (2004)
als Romain
Souli (2004)
als Carlos
El Lobo (2004)
als Txema Loigorri
Que es un Fantasma?: The Making of 'The Devil's Backbone' (2004)
als Self
Les mains vides (2003)
als Gerard
Novo (2002)
als Graham / Pablo
Guerreros (2002)
als Lieutenant Alonso
Visionarios (2001)
als Joshe González Machinbarrena
El espinazo del diablo (2001)
als Jacinto
Plata quemada (2000)
als Ángel
El invierno de las anjanas (2000)
als Eusebio Sánchez Arguello / Andrés Echarri
Carretera y manta (2000)
Nadie conoce a nadie (1999)
als Simón Cárdenas
La Fuente Amarilla (1999)
als Sergio
Cha cha chá (1998)
als Antonio
Allanamiento de morada (1998)
als Simón Romero
Abre los ojos (1997)
als César
Le coup du sort (1997)
Más allá del jardín (1996)
als Ignacio
David (1996)
Tesis (1996)
als Bosco
Cuestión de suerte (1996)
als Julio
Historias del Kronen (1995)
als Joven pelea 1.
Luna (1995)
als Alberto
Paris paradis
als Rafael Turina


ikwilfilmskijken © 2024