Aarne Laine

Geboortedatum:
03/15/1916
Geboorteplaats:
Iisalmi, Finland:

Filmografie

Akallinen mies (1986)
als Liisan isä
Akaton mies (1983)
als Liisan isä
Luottamus (1976)
als Ludvig Lindström
Meiltähän tämä käy (1973)
als portinvartija Paavo Tarkka
Täällä Pohjantähden alla (1968)
als Kalle Töyry
Turkasen tenava! (1963)
Jengi (1963)
als Paavo's Father (uncredited)
Totuus on armoton (1963)
als Judge Tanhua
Naiset, jotka minulle annoit (1962)
als Kanerva (uncredited)
Hän varasti elämän (1962)
als Paavo Hukkinen
Pinsiön parooni (1962)
als Lehtiö
Pikku suorasuu (1962)
als Vuori
Älä nuolase… (1962)
als (uncredited)
Oksat pois… (1961)
als Evert Roiha
Miljoonavaillinki (1961)
Myöhästynyt hääyö (1960)
Opettajatar seikkailee (1960)
als Eetu
Kankkulan kaivolla (1960)
als Kalle Horttanainen
Skandaali tyttökoulussa (1960)
als Juonas
Pekka ja Pätkä neekereinä (1960)
als Hermann Kammonen (uncredited)
Taas tapaamme Suomisen perheen (1959)
als Santeri
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)
als (uncredited)
Vatsa sisään, rinta ulos! (1959)
als Helminen
Ei ruumiita makuuhuoneeseen (1959)
als (uncredited)
Kovaa peliä Pohjolassa (1959)
Sven Tuuva (1958)
als Örn
Niskavuori taistelee (1957)
als Jokinen
Musta rakkaus (1957)
als Evert Haantie
Tuntematon sotilas (1955)
als Korsumäki
Rakas lurjus (1955)
Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955)
Kaksi vanhaa tukkijätkää (1954)
als Lampi (uncredited)
Niskavuoren Aarne (1954)
Kunnioittaen (1954)
als Aalto
Pekka Puupää kesälaitumilla (1953)
als (uncredited)
Jälkeen syntiinlankeemuksen (1953)
Varsovan laulu (1953)
Niskavuoren Heta (1952)
als (uncredited)
On lautalla pienoinen kahvila (1952)
als (uncredited)
Lännen lokarin veli (1952)
als (uncredited)
Suomalaistyttöjä Tukholmassa (1952)
als Hotellin portieeri
Mitäs me taiteilijat (1952)
Kuollut mies kummittelee (1952)
als Kaarlo Luode
Yhden yön hinta (1952)
Vihaan sinua – rakas (1951)
Rovaniemen markkinoilla (1951)
als (uncredited)
Ylijäämänainen (1951)
als Lääkäri sairaalassa
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin (1950)
als Teppo Kiiskinen
Katarina kaunis leski (1950)
als Rahse
Ratavartijan kaunis Inkeri (1950)
als Depot Manager (uncredited)
Hallin Janne (1950)
als Matti Alatalo
Tanssi yli hautojen (1950)
Tapahtui kaukana (1950)
Köyhä laulaja (1950)
als Soittaja junassa ja linja-autossa
Isäpappa ja keltanokka (1950)
als Juurinen
Professori Masa (1949)
als Alvar
Katupeilin takana (1949)
als Pharmacist
Orpopojan valssi (1949)
Aaltoska orkaniseeraa (1949)
als Kallinen
Prinsessa Ruusunen (1949)
als King
Ruma Elsa (1949)
als Library Janitor (uncredited)
Pontevat pommaripojat (1948)
als Mr. Wilkins 'Don X'
Kalle Aaltosen morsian (1948)
als Villain with Fez (uncredited)
Irmeli, seitsentoistavuotias (1948)
als Station Man (uncredited)
Onnen-Pekka (1948)
als Anton Honkala
Laulava sydän (1948)
als (uncredited)
Laitakaupungin laulu (1948)
als (uncredited)
Pikku-Matti maailmalla (1947)
als Ville
Kirkastuva sävel (1946)
als (uncredited)
Nokea ja kultaa (1945)

Productie

Murheenkryynin poika
Director
Vääpeli Mynkhausen
Director
Tuntematon sotilas
Assistant Director
Kukonlaulusta kukonlauluun
Director
Veteraanin voitto
Director
Kasarmin tytär
Director
Niskavuoren Aarne
Assistant Director
Kunnioittaen
Assistant Director


ikwilfilmskijken © 2024