Toppo Elonperä

Geboortedatum:
04/29/1893
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Kaikkien naisten monni (1952)
als August Kontunen
On lautalla pienoinen kahvila (1952)
als (uncredited)
Yhden yön hinta (1952)
als (uncredited)
Tytön huivi (1951)
Isäntä soittaa hanuria (1949)
Kalle Aaltosen morsian (1948)
als Captain
Loviisa – Niskavuoren nuori emäntä (1946)
als Karl Johan
Kyläraittien kuningas (1945)
als Tanu
Ristikon varjossa (1945)
als Kaaleppi
Miesmalli (1944)
als Johansson
Nainen on valttia (1944)
als Janitor
Suomisen taiteilijat (1943)
Synnitön lankeemus (1943)
als Uncle August
Yrjänän emännän synti (1943)
als Iisakki
Valkoiset ruusut (1943)
als Antti Koskela
Hevoshuijari (1943)
als Ivan IIjitsh Bashkirjoff
Niin se on, poijaat! (1942)
als Ukko Perävalo
Rantasuon raatajat (1942)
als Isoaho
Onnellinen ministeri (1941)
als Bruno Benjamin Blomster
Poikamies-pappa (1941)
als Iivari Terä
Kaivopuiston kaunis Regina (1941)
als Heikki Vasara
Totinen torvensoittaja (1941)
als vahtimestari
Perheen musta lammas (1941)
als Salomoni
Kulkurin valssi (1941)
als Julius Meyer
Oi, kallis Suomenmaa (1940)
als Karjalan-Aku
Yövartija vain… (1940)
Tavaratalo Lapatossu & Vinski (1940)
als Juho Senttinen
Runon kuningas ja muuttolintu (1940)
als Pätkä
SF-paraati (1940)
als Toppo Tatti
Suotorpan tyttö (1940)
als Judge
Serenaadi sotatorvella eli sotamies Paavosen tuurihousut (1939)
als Korni-Mikko
Seitsemän veljestä (1939)
Takki ja liivit pois! (1939)
als Alfons Kukkaketo
Halveksittu (1939)
als Johan Krook (uncredited)
Helmikuun manifesti (1939)
als Seyn
Eteenpäin – elämään (1939)
als Martin (uncredited)
Nummisuutarit (1938)
als Sakeri
Rykmentin murheenkryyni (1938)
als Aaprami Muinonen
Syyllisiäkö? (1938)
als Isola
Olenko minä tullut haaremiin (1938)
als (uncredited)
Tukkijoella (1937)
als Heikki Tolari
Mies Marseillesta (1937)
als Pjotr
Minä ja ministeri (1934)
als Hymynen
Herrat täysihoidossa (1933)
als Police Officer


ikwilfilmskijken © 2024