Christoph Künzler

Geboortedatum:
02/05/1951
Geboorteplaats:
Zürich, Switzerland:

Filmografie

Crash Test Dummies (2005)
als Schlaginhaufen
Verliebte Diebe (2003)
als Kommissar Rüttli
Uprising (2001)
als Polish Sewer Worker
Lammbock (2001)
als Jäger
Nacht der Gaukler (1996)
als Beamter
Großwildjagd (1993)
Die Flucht (1992)
als Boss
Krigerens hjerte (1992)
als Kaptein
Immer & ewig (1991)
als Kommissar Weber
Tunnelkind (1990)
als Volek
Caracas (1989)
Schlaf (1989)
als Dr. Pappenheimer


ikwilfilmskijken © 2024