Mark Dacascos

Geboortedatum:
02/26/1964
Geboorteplaats:
Honolulu, Hawaii, USA:

Filmografie

Assault on VA-33 (2021)
als Jackson
Batman: Soul of the Dragon (2021)
als Richard Dragon (voice)
One Night in Bangkok (2020)
als Kai Kahale
The Driver (2019)
als The Driver
Lucky Day (2019)
als Louis
John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019)
als Zero
The Legend of Hallowaiian (2018)
als Pono (voice)
The Perfect Bride: Wedding Bells (2018)
als Daniel Counter
Максимальный удар (2017)
als Tony Lin
Ultimate Justice (2017)
als Gustav-Ferdinand 'Gus' von Behren
The Perfect Bride (2017)
als Daniel Counter
Showdown in Manila (2016)
als Matthew Wells
Beyond the Game (2014)
The Extendables (2014)
als Mark
Operation Rogue (2014)
als Captain Max Randall
The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone (2013)
als Cobra
Sultanın Sırrı (2011)
Shadows in Paradise (2010)
als Lt. Max Forrester
Samurai (2010)
Wolvesbayne (2009)
als Von Griem
Serbian Scars (2009)
als Peter Olsen Obilich
I Am Omega (2007)
als Renchard
Alien Agent (2007)
als Rykker
Code Name: The Cleaner (2007)
als Eric Hauck
Only The Brave (2006)
als Sgt. Steve 'Zaki' Senzaki
The Hunt for Eagle One: Crash Point (2006)
als Capt. Matt Daniels
Solar Attack (2006)
als Lucas Foster
The Hunt for Eagle One (2006)
als Lt. Matt Daniels
Nomad (2005)
als Sharish
Cradle 2 the Grave (2003)
als Yao Ling
Scorcher (2002)
als Ryan Beckett
Instinct to Kill (2001)
als J.T. Dillon
Le Pacte des loups (2001)
als Mani
雷霆戰警 (2000)
als Tony Lau
The Base (1999)
als Maj. John Murphy / Cpl. John Dalton
No Code of Conduct (1999)
als Paul DeLucca
Boogie Boy (1998)
als Jesse Page
Sanctuary (1998)
als Luke Kovak
Deathline (1997)
als The Trocia
Drive (1997)
als Toby Wong
DNA (1997)
als Dr. Ash Mattley
The Island of Dr. Moreau (1996)
als Lo-Mai
Sabotage (1996)
als Michael Bishop
Kickboxer 5: The Redemption (1995)
als Matt Reeves
Deadly Past (1995)
als Leo
Crying Freeman (1995)
als Yo Hinomura / Freeman
Double Dragon (1994)
als Jimmy Lee
Dragstrip Girl (1994)
als Johny Remirez
Only the Strong (1993)
als Louis Stevens
American Samurai (1992)
als Kenjiro
Dead on the Money (1991)
als Martial Arts teacher
Angel Town (1990)
als Stoner's Driver
Ninja Academy (1989)
als Black Ninja (uncredited)
Ninja Academy (1989)
als Ninja
Garrison7: War Is Coming
als Nolan Lore
Jade
als Reese
2nd Unit: Invisible Action Stars
als Self
Saint Seiya: Knights of the Zodiac
Legend of the White Dragon
als Xang

Productie

One Night in Bangkok
Producer
Showdown in Manila
Director
Showdown in Manila
Story
Showdown in Manila
Executive Producer


ikwilfilmskijken © 2021